Руснаци завлякоха Тончо Токмакчиев с 400 бона, вижте какъв бизнес върти актьорът

1595
27 Декември 2015, 14:00


Бизнесмени от Русия завлякоха Тончо Токмакчиев с крупна сума покрай търговията с розово масло, която той развива, научи HotArena.От близо 3 месеца актьорът от "Шоуто на Канала" не може да си прибере 400-те хиляди лева, с които са го завлекли братушките. В началото на септември Тончо предоставил на руска фирма продукция за над 650 000 лева от розоварната си в казанлъшкото село Ясеново.Тогава били платени авансово 150 бона, придружени от обещание до месец, когато се реализира продукцията, да се изплати и остатъкът от 400 бона. До ден днешен обаче Токмакчиев и съдружниците му не са си получили парите за усвоената стока, пише "Уикенд".
Руснаците непрестанно лъжели, че всеки момент ще се разплатят, но си останали само с приказките. Токмакчиев е решен да заведе съдебно дело срещу измамниците, ако до Нова година не получи парите си.Актьорът е ядосан и на себе си, че се е доверил на братушките и им е дал стока напред, при положение, че така или иначе клиенти за розовото му масло от чужбина не липсват. Бизнесът на комика се оказа повече от доходоносен и той вече е сред доставчиците на най-елитните френски парфюмерийни къщи.


Това не е първия сакатлък в бизнеса на Тончо, припомнят паметливи. Преди 3-4 години той бе завлечен с доста по-крупната сума от над 2 милиона лева от съдружничката си Елена Урумова, която от името на общата им фирма „Роза Етерна” продаваше нелегално розово масло на чуждестранни клиенти.Измамата лъснала, когато чужденците писнали, че продукцията била некачествена. Оказало се, че Урумова, която е съпруга на бившия заместник кмет на София Георги Стефанов, използвала суровина с неизвестен произход.


Ядосаните чужденци върнали няколко пратки и сериозно обмисляли да прекратят договорите си в розоварната. В крайна сметка Токмакчиев осъди бившата си партньорка и успя да я изхвърли от фирмата си.Най-неприятният бизнес инцидент с Тончо си остава смъртта на братовчед му Антон Йорданов, който през 2002 г. бе открит мъртъв с огнестрелна рана в главата в БМВ-то си. Именно Антон бе човекът, който създаде прочутите розови градини и розоварна в село Ясеново.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени