Рут Колева избяга бясна в Лондон

5068
04 Май 2016, 10:55Певицата Рут Колева избяга бясна в Лондон и се закани, че скоро няма да се върне в България. Една от причините е фактът, че звездата от „Звездни стажанти” се изпокара с Петя Буюклиева, Марта Вачкова и почти всички останали, научи HotArena.


Рут е убедена, че шоуто е нагласено, така че Албена Вулева да спечели формата. Певицата разкри още, че единствената причина да участва в подобно тв риалити е само за пари, както и всички останали.

Колева заяви, че не разбира, защо толкова се вживяват в ролите си, а на нея се сърдят, че не театралничи като тях.

"Не че имам нужда да се обяснявам, но за тия години в ефир и всякакви там подобни глупости, с които съм се захващала по телевизията, са ме наричали с всякакви обидни имена.


Никога не съм си позволявала да отвръщам със същия език, колкото и да ми се е искало. Не разбирам защо в България, уважение и почит трябва да идват наготово, особено когато всички хора в тия предавания и формати сме на едно дередже и правим едно и също нещо за ... пари”, избухна Рут.


Думите й бяха насочени най-вече към Марта Вачкова.


„Има претенции, че е голямата работа, а всъщност и тя получава хонорар за всичките щуротии по телевизията”, убедена е Колева.


Певицата подозира още, че продуцентите нарочно лансират Албена Вулева, за да я покажат в нова светлина, а после да се уреди с прилична работа.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени