Рут Колева развали годеж заради „Къртицата” ( Вижте в кой е влюбена)

4987
30 Април 2013, 14:25


Певицата Рут Колева не издържа на напрежението в „Къртицата“. Звездата развали годежа с гаджето си Калоян, след като стресът и напрежението й се отразиха, разбра HotArena.net.

Самотата и стресът в шоуто се оказаха твърде непосилни за крехката й психиката и тя, без да се усети се влюби в силния спортист Любо, който се превърна в неин закрилник. Той пък съвсем не се прояви джентълменски и се възползва максимално от ситуацията, без да се съобразява, че Рут е обвързана.

„В Базата нещата изглеждат много по-различно. Изолирани сме от доста време и нямаме точна представа за нещата. Може би отвън нещата изглеждат по-различно, но не знам как”, призна Рут. Певицата не крие, че е луда по гаджето си Калоян и много го обича.

Въпреки това „невинните“ й закачки с Любо вбесиха официалната й половинка. Който настоя тя да напусне „Къртицата“.

Калоян дори изпратил писмо на любимата си, че е много наранен и отношенията им не могат да продължат, ако тя не спре да се увърта около Любо. Рут първоначално прие тежко новината, че е зарязана, но после заяви, че щом излезе ще успее да оправи нещата, защото е сигурна в любовта им.

За да намали напрежението и да успокои гаджето си Рут помоли Любо за повече дистанция.


„Спри да ме харесваш, ако някога това ти е минавало през главата“, категорична бе певицата. Бившият баскетболист обаче не можа да скрие, че това не е по силите му и той е луд по нея.

Още при първата трудност, когато Рут не успя да се справи с една от задачите в „Къртицата”, тя сама потърси близостта на баскетболиста. Певицата и Любо се усамотиха и тихо си шушукаха, както правят всяка вечер напоследък. Нито един не издържа на обещанието да спазват дистанция.


„Те са непрекъснато заедно и Рут е влюбена, въпреки, че не иска да го осъзнае и крие. Няма да успеят да спрат развитието на връзката си”, прогнозират и останалите в Базата, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени