Рут Колева се заяжда с Кичето: Ела ми!

https://hotarena.net/az-jenata/rut-koleva-se-zaiajda-s-kicheto-ela-mi HotArena.net
Рут Колева се заяжда с Кичето: Ела ми!

Истинска война си организираха двете кралици на естрадния скандал Рут Колева и Кичка Бодурова. Още от „Музикална академия” изпълнителките не се понасят, а към днешна дата направо се ненавиждат, дочу HotArena.

Кичето Бодурова ми се беше заканила, че ако направя концерт в зала 1 на НДК, щяла да изкупи половината билети. Ела ми, бе!”, избухна Рут Колева в социалните мрежи.

Изпълнителката организира голям концерт именно в НДК на 25 април тази година. И действително, Кичка Бодурова се бе заканила да й изкупи половината билети, ако успее да организира подобно събитие.


„Сега като се замисля–НЕ МЕРСИ!”, допълва Рут, която не гори от желание да види бившата си съперница.


Двете повелителки на микрофона са във вражда още от времето на „Музикална академия”. А след съмненията за нагласен вот, страстите се нажежиха още повече.


Кичка обяви, че Рут пеела пред малобройна публика, а младата фурия й отвърна със същото. Стигна се до размяна на крайно груби реплики като „Ти си проста” и „Ти си тъпа”.


Покрай Кичка, Рут успя да се изпокара и с дует „Ритон”, пише „България днес”.

Приятели на Колева се шегуват, че ако примата изкупи билетите на Рут, после ще ги препродаде на черно. А някой я наричат „Баскервилското Киче”.

Рут се забавлява да харесва и отговаря на коментарите, при това чак от Бали. В момента певицата е на почивка там и се хвали, че яде по кило скариди за 10 лв и други екзотични ястия.

Певицата далеч не се задоволява само и единствено с почивка на Бали, но обикаля и околните острови. Особено очарована е от малък закътан остров, където няма лодки, коли и се пътува с колело, а той се обикаля само за 30 минути.

2 Коментара

Буболинчо

преди 7 години

Рутке, срещу Кичка да тичаш, пак няма да я настигнеш!

Коментирай

Diana

преди 7 години

tapa grozna i bezdarna pa4a rut nikoga njama da si kato Ki4ka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.