С подвита опашка! Росен Петров се връща в бТВ

2493
16 Март 2015, 12:21


Росен Петров напуска окончателно политиката и се връща към предишното си амплоа, научи HotArena.

 

Според упорития слух, "блудният син" сондира сред колеги от бТВ за варианти отново да се прибере в медията.

 

Журналистът напуска по доста скандален и унизителен за телевизията начин, като за всички бе ясно, че връщане назад няма. „За да опипва отново почвата, значи доста му се е подвила опашката“, кискат се из кулоарите.

 

Засега неофициалната информация е, че Росен Петров преговаря отново за свое предаване, но не в неделния ден, когато преди вървеше „Нека говорят“, а за събота. Не е изключено депутатът от БДЦ да приеме и оферта от други телевизии, толкова много иска да се върне на екран.

 

За излизането си от парламента Росен бил напълно готов. „В политиката не може да се говори така, както се говори в журналистиката. Тогава помагах на повече хора“, заяви той. И добавя, че съжалява, че си е напуснал работата и се е впуснал в това поприще.

 

Той коментира, че едно негово изказване в парламента няма да предизвика същия ефект като един репортаж. Росен Петров дори оцени като „доста глупав“ начина, по който е напуснал Би Ти Ви. Но и подчерта, че не Николай Бареков, към чиято партия той се присъедини в началото на миналата година, го е карал да го прави по този начин. „Аз го реших, импулсивно“, признава Росен.

 

Росен Петров беше водещ на предаването „Нека говорят...“ в ефира на Би Ти Ви, но през февруари 2014 г. обяви решението си да влезе в политиката по време на гостуване на лидера на ББЦ в студиото му. „Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от „България без цензура“. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи“, заяви тогава Петров.

 

Той влезе в парламента от листата на ББЦ. След като партията обаче започна да се разпада, той я напусна, но остана част от парламентарната група на вече нареклата се БДЦ. Тогава от партията на Николай Бареков пък заявиха официално, че Росен Петров ги напуска по взаимно съгласие с лидера. А Петров в декларация обяви, че остава лоялен към парламентарната група на Български демократичен център.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 3 години
0
Помисли ли, че ще стане министър от там милионер и ще бройка манекенките АМЪ.................
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени