Салон за красота обезобрази приятелката на Андрей Едрев!

3710
08 Април 2014, 13:00


Салони със съмнителна репутация, която предлага европейски боклуци, скрити зад имената на големи фирми, обезобразяват българките. Приятелката на реалити героя Андрей Едрев е пострадала тежко от един такъв разкрасителен център преди десетина дни, научи HotArena.net.

 

24-годишната дама посетила столичен салон “Jane”. Козметичката намазала лицето й с продукт, без да обясни какъв е, с който мацката престояла около 15-тина минути. След останалите процедури накрая приятелката на Едрев се изръсила с 25 лв.

 

На следващия ден лицето на Гергана пламнало и се подуло, скулите й не се виждали, а очите – едва се отваряли. Цветът на кожата й придобил кървавочервен цвят, а сърбежът бил непоносим, пише в. „Шоу“.

 

Момичето веднага се обадило в салона, където й обяснили, че не е възможно продуктите им да причинят подобно нещо, тъй като били висококачествени на известни марки.

 

След два тежки дни с безсъние и раздразнена кожа и сърбеж, Гергана отишла в салона и показала резултата от процедурата на живо.

 

Козметичката обяснила, че вероятно вещество от маската е направило реакция с кожата и едва ли не именно кожата на девойката проблема, а не мазилото.

 

Служителката заявила още, че това не е лекарски кабинет и не може преди нанасяне на продукт да й правят анализ и проба на кожата.

 

Управителката на салона намерила компромисен вариант – да се направят на Гергана две нови успокояващи маски и да й се върнат 25-те лева. Едрев и приятелката му решили обаче, че щетите са за около 500 лв и ги искат до понеделник, за да предприемат лечение.

 

Главната откликнала, че това си е чисто изнудване и не откликнала на молбата им. Андрей предварително я е предупредил, че ще даде гласност на случая, ако не му бъдат изплатени парите до началото на новата седмица.

 

Това го е накарало да разпространи снимката, за да предпази от следващи жертви на салона за красота.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени