Само мляскане ли?! Преслава го направила с новия си в дискотека! (Ексклузивно инфо от очевидец)

4573
13 Април 2015, 12:00


Дискотечното приключение на Преслава и варненския бинесмен Христо Попов, част от което бе запечатано в снимка, а на нея – страстната им целувка, не е свършило само с размяната на лиги, научи HotArena!

 

HotArena ви разказа, че двамата всъщност отдавна са се мернали, но тогава брюнетката е била обвързана с Бирмата.

 

Сега обаче Преслава е свободна жена и си е дала зелена светлина да флиртува в дискотеките, та дори да стига и до крайности.

 

Във въпросната нощ, когато чаровницата и Попов бяха заснети да си пускат езици, те всъщност са стигнали доста по-далеч във въпросния черноморски клуб.

 

Успели са да се „оправят“, разказват очевидци. Двамата са изчезнали за около час, за да се уединят в гримьорната-съблекалня в заведението. Всъщност, че са правили секс е само предположение. Може да са искали просто да останат насаме, за да си поприказват...

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочи
преди 3 години
0
Може да са се уединили в гримьорната да пийнат чай с мед. Много е полезно и здравословно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
yj5j7
преди 3 години
0
докато избора му е най-голям, не когато вече няма накъде. Но докато търсят само паричките и не съзреят, така ще е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
8iu
преди 3 години
-2
Още няколко години и й изтича мандата като певица и като жена. В природата след като нещо достигне пика си, изведнъж запада и угасва. Така е и с кариерата, и с красотата и със свежестта и с всичко. След 30 и нещо ако не занижи много критериите, ще си остане просто краткойтрайна спирка за този и онзи богаташ, който чувал някога за нея и иска да се изфука пред приятели няколко пъти и после да отмине към следващата. Но певиците, разглезени откъм внимание и свикнали с комплименти жени с огромно его, никога не искат да занижат критериите - искат винаги да е милионер, без значение как е постигнато, и задължително да потвърждава илюзията им за величие и грандомания и хем да ги гледа като голяма звезда, хем да не е с нея заради името. Е няма как да стане. Те затова Алисия, Глория, Рени, Анелия и куп други жени, сега да не изброявам, всичките са сами и така и ще бъде за напред. Но скоро и кариерата вече ще отива надолу и тогава лошо. Тя е свободолюбива, но човек трябва да избира, докато избора му..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sony
преди 3 години
-1
NJAMASHE KAK PO-TOCHNO DA GO KAJESH,BRAVO.............


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени