Само мляскане ли?! Преслава го направила с новия си в дискотека! (Ексклузивно инфо от очевидец)

https://hotarena.net/laifstail/samo-mliaskane-li-preslava-go-napravila-s-noviia-si-v-diskoteka HotArena.net
Само мляскане ли?! Преслава го направила с новия си в дискотека! (Ексклузивно инфо от очевидец)

Дискотечното приключение на Преслава и варненския бинесмен Христо Попов, част от което бе запечатано в снимка, а на нея – страстната им целувка, не е свършило само с размяната на лиги, научи HotArena!

 

HotArena ви разказа, че двамата всъщност отдавна са се мернали, но тогава брюнетката е била обвързана с Бирмата.

 

Сега обаче Преслава е свободна жена и си е дала зелена светлина да флиртува в дискотеките, та дори да стига и до крайности.

 

Във въпросната нощ, когато чаровницата и Попов бяха заснети да си пускат езици, те всъщност са стигнали доста по-далеч във въпросния черноморски клуб.

 

Успели са да се „оправят“, разказват очевидци. Двамата са изчезнали за около час, за да се уединят в гримьорната-съблекалня в заведението. Всъщност, че са правили секс е само предположение. Може да са искали просто да останат насаме, за да си поприказват...

 

4 Коментара

8iu

преди 8 години

Още няколко години и й изтича мандата като певица и като жена. В природата след като нещо достигне пика си, изведнъж запада и угасва. Така е и с кариерата, и с красотата и със свежестта и с всичко. След 30 и нещо ако не занижи много критериите, ще си остане просто краткойтрайна спирка за този и онзи богаташ, който чувал някога за нея и иска да се изфука пред приятели няколко пъти и после да отмине към следващата. Но певиците, разглезени откъм внимание и свикнали с комплименти жени с огромно его, никога не искат да занижат критериите - искат винаги да е милионер, без значение как е постигнато, и задължително да потвърждава илюзията им за величие и грандомания и хем да ги гледа като голяма звезда, хем да не е с нея заради името. Е няма как да стане. Те затова Алисия, Глория, Рени, Анелия и куп други жени, сега да не изброявам, всичките са сами и така и ще бъде за напред. Но скоро и кариерата вече ще отива надолу и тогава лошо. Тя е свободолюбива, но човек трябва да избира, докато избора му е най-голям, не когато вече няма накъде. Но докато търсят само паричките и не съзреят, така ще е.

Коментирай

yj5j7

преди 8 години

докато избора му е най-голям, не когато вече няма накъде. Но докато търсят само паричките и не съзреят, така ще е.

Коментирай

Чочи

преди 8 години

Може да са се уединили в гримьорната да пийнат чай с мед. Много е полезно и здравословно.

Коментирай

sony

преди 8 години

NJAMASHE KAK PO-TOCHNO DA GO KAJESH,BRAVO.............

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.