Само след минути! Николета и Алисия се срещат очи в очи! (Подробности САМО ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/samo-sled-minuti-nikoleta-i-alisiia-se-sreshtat-ochi-v-ochi HotArena.net
Само след минути! Николета и Алисия се срещат очи в очи! (Подробности САМО ТУК)

Точно след 30 минути съперниците Николета Лозанова и Алисия ще застанат очи в очи една срещу друга, напомня HotArena!

 

В 19:30 ТВ водещата и фолк певицата ще дишат един въздух, тъй като и двете сред поканените на откриването на новия бутик в София, всъщност единствения на територията на България, на световноизвестния моден дизайнер Филип Плейн.

 

И двете дами са получили покани за грандиозното събитие, но ще се появят с различен статут.

 

Докато куп чалгаджийки и медийно популярни родни дами се сдобиха с „пропуски“ от българските организатори на ивента, то

 

Николета бе избрана като гост-звезда лично от Плейн.

 

Доказателство за това, че камарата с покани, които приканваха този и онзи към събитието са просто за присъствие-пълнеж, е, че Алисия, например,

 

никога не е слагала върху гърба си одежди с бранд „Филип Плейн“.

 

По същия начин стоят нещата и при други български ВИП персони, които видяха имената си върху черна луксозна хартия, но няма да губим време в изброяването им.

 

Има ли очи Алисия да отиде на откриването и ако отиде дали въздухът в бутика ще се реже с нож, HotArena първа ще съобщи!

 

 

 

32 Коментара

ani

преди 8 години

Хахахахаххаах когато Алисия носеше PP, Николета само мечтаеше както е и сега!

Коментирай

Име

преди 8 години

"Има ли очи Алисия да отиде на откриването" - Това така го написахте,че все едно Алисия е взела мъжа на Николетко хахаха Я се стегнете малко !!! И е нормално повечето ВИП да не носят дрехите на този ...То такъв кич , като У циганската маАлЪ...

Коментирай

Calvin Klein

преди 8 години

...che kichoznite partzalki na tozi phillip za slagane na garba li sa? Fakt e, che nikoe modno spisanie ne go otraziava. Fakt e, che nikoia svetovna zvezda ne se oblicha v negovi drehi. Fakt e, che drehite mu ne se prodavat nikade v usa- nito v butitsi, nito v department stores, nito ima flaship stores (samostoiatelen magazin/boutique) Phillip Plein.

Коментирай

kokona

преди 8 години

Boje kakva nelepa statiq.Tuk vlizam za da se podigravam tainichko na saita.Tolkova e smeshen i mi e istinski zabavno da cheta takiva smehorii i plateni izmishliotini,Vyzhishtavam se na bolnata fantaziq na avtorite.Fakt e che vlizam chesto i vse oshte mi e zabavno.Tozi sait ne e jylt i platen toi e chisto lainen.......osobenno kogato velichaqt Klozeta i pluqt Alisia.......lichni pokani,feshyn ikona,reklamno lice.Hahahahaha i kato q vidish na jivo i cheneto ti pada kakyv evtin mindil e tazi bojestvena Nikoleta.

Коментирай

s

преди 8 години

и ако отиде дали въздухът в бутика ще се реже с нож, HotArena първа ще съобщи! HotArena Николинка ли ще ви се обади? Стига се излагахте

Коментирай

Ана

преди 8 години

Ахахахаххахахахах Филип Плейн я е избрал лично таман баш на куково лято. Снимка в страницата на Андреа с поканите им с братя Пулеви показва, че поканата на едната и на другата са еднакви. За пореден път се опитвате да докарате Николинка като единствена и неповторима, но тя просто е една от многото застаряващи мейтки. Обаче съм съгласна, че има разлика в статута им - Алисия винаги е била по-класната мацка. А Николет Арена защо не изкоментирахте прическата на Николинка в последния брой на Папараци, която изкопира прическата на Алисия от априлския брой на списание "ОК"...............вие ги обичате тия сравнения, ся що си траете???

Коментирай

.......

преди 8 години

Еееее ама бабета-Асиета нали е модна икона бре!? Как няма да се появи? Чувала-нечувала за Филип Плейн първа кипра ще е там. 100% ще ни застреля с кичозни одежди. Чакам с нетърпение да видя стайлинга й за да почерпя идеи за Хелоуин.

Коментирай

reby

преди 8 години

Тя пък тая прическа Алисия я е измислила. Я се порови из нета тя от кого я изкопира. Единствената и непорвторимата. С пластмасовото лице за да прилича на някой си. Изобщо нещо естествено по тази жена остана ли? Чене дори си е сложила. Чене забога!!! Така че за каква класа бе моме говориш? И колкото и да хвърляш кал по Николета, с това Ася по-красива и по-естествена няма да стане. Жал ми става за тази жена. Нито един мъж не заслужава да се обезобразяваш и обезличаваш заради него. Това е истината. На нищо не заприлича от операции в името на мъжкото внимание. И пак си остана сама...

Коментирай

Лейла

преди 8 години

Никлузета е оставила приятелката Ванчитууу да я брани хахаха прозрачна колкото искаш.

Коментирай

до reby

преди 8 години

Хахахаххаха.....ама ти направо ме разби,Алисия била с пластмасово лице, нямало нищо естествено по нея, чене дори си сложила, и т.н.......Ама ти май говориш за НикУлинка, кое по нея е естествено, а?????? Няма и следа от Николета преди години, тогава /макар че не я харесвам като човек/ притежаваше чар и индивидуалност, сега......прилича на травестит, едно от многото "творения" на д-р Енчев, и както каза Карбовски той я създаде, а аз бих казала "ОБЕЗЛИЧИ".

Коментирай

1

преди 8 години

Твърдите, че Николета снася инфо за сайта. Щом е така, значи е истина, че е поканена от самият Филип Плейн на събитието. И още нещо. Двете с Ася едни курове смучат цял живот, пък голяма работа, че щели да се видят очи в очи...смях хахаха

Коментирай

do reby

преди 8 години

То, това малоумното чете коментарите из статиите за Николета и прави copy & paste за Алисия. Изтръпналата, Николета е неграмотна жена, необразована, обличаща се с лъскави цигански парцали отворени до пъпа да си покаже изкуствената анатомия и да привлече внимание, защото няма с какво друго. Къде си тръгнала боса през лука да правиш сравнения. Смешна си! Жалка си! Една сбръчкана, синьо-морава проститутка , колкото едно мършаво коте е останала и не се вижда от земята, с какво да и се възхитим? На обезобразяването дето е заприличала на Жокера от Батман, на кокалаците и жилите изхвръкнали, или на ОБРАЗОВАНИЕТО??? Тъпа проститутка си беше и такава ще си остане! Алисия е красива жена от време ОНО- факт неоспорим! Хайде, проститутките изнасяйте се на парти! Колежката ви Николета ви чака, да ви даде автограф. хахахаха. Тъпa Офцa!

Коментирай

666

преди 8 години

Добре че са тези двете безпътни кукувици, да ви пълнят сайта с дрязгите си и малоумието си.Типичните женски патки, които не могат да разберат, че проблема не е нито в една нито в другата, а в мъжете с които се хващат.Но много е трудно да признаеш, че любимия ти е боклук, затова е по-лесно да си прехвърлят топката една на друга за несполучливите им любовни живота.

Коментирай

до М.Грозева

преди 8 години

" Многоуважаемо гуру" на журналистиката, права си ,че има специална покана и за пръв път ще се съглася с теб. Никоя изискана дама с възможности, стил и класа няма да облече рокля на Филип Плейн. Изисканите дами носят " Версаче" и да не изброявам другите световно известни модни грандове, знаят се. Единствената в България е именно Николета, която му прави реклама на никому не интересуващите се и на нищо не приличащи , лишени от всякаква класа за висшето общество парцалки. Да, не нея си и отиват тези парцалки. те отговарят на нейната същност, нейния манталитет, нейния вкус , за ЦЕНЗ няма да споменаваме, той не влиза в тази сметка. Такава дама от висшето общество няма как , да не бъде в ложата сред ВИП-овете, а защо не и в кревата за една нощ. Нито ще и е за първи , нито за последен път в нейната дългогодишна работа в древната професия. така, че спете спокойно ние сме наясно със нещицата.

Коментирай

.......

преди 8 години

Ох майко мила, чак толкова с близкото обкръжение на Николета не съм запозната (за разлика от теб). Нито се казвам Ванчи, нито съм приятелка на Николета. Нямам нужда от това за да не понасям Асиета. Кукувице!

Коментирай

da ama ne

преди 8 години

Тук не става въпрос за мъжете им, а за тях двете поотделно. И няма и кота място за сравнение. Ако едната е образована, с чувство за мярка, с класа в държание и отношение, с успешна кариера извън професията за което е учила, стабилна и последователна във връзките си жена, другата е един верек от 12 годишна до днес. Някакво развитие от тогава до сега? Освен пластиките и корекциите , които имат и двете безспорно Николета с пу*ката си спечели конкурса Плеймейт , за никой не е тайна,че подземния играч и пандизджия Митьо очите и купи тази така "велика титла" ха ха и от там насетне не спря да се разкрачва на депутати, евродепутати, разни пандизджии, престъпници, продуценти, ....... и безброй и безчет и до днес за слава и пари. След толкова години пак неграмотна, пак необразована с временна работа чрез разкрачка, пак без ценз . Нито семейство задържа , нито дете отгледа, като майка, нито пък с един мъж се застоя. Нито е с момите, нито с женените в момента. Парясница с брак. :)

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Чакам с нетърпение снимките и от партито. Ще има ли фанфари, фотографи ( със сигурност е впреглана челия състав от папраци да я снимат и да си придаде важност на ВЕЛИЧИЕ от световна величина. За миг циганчето с голия гъз ( добре,че беше Божинов и днес да е на магистралата) да се почувства сред хора интелектуалци, интелигентни и образование. Хора с вкус, с достойнство в обществото, постигнали нещо с всичко изброено тук. Коя е парцалът Николета? Чак ми става мъчно, като си я представя колко е жалка сред всички тези хора там,които са наистина нещо! Колко е жалка горката! Направо ми е , както някакъв клоун в цирка наречен партито на Плейн.

Коментирай

.

преди 8 години

Хаха Вече има снимки от събитието, даже и клипче, в което Николета седи срещу него и не знае какво да каже, иначе и е личен приятел хахаххаххааххахах А като види, че Plein е споделил в профила си в instagram снимка само на Галена... ще припадне от яд и от утре се почват още повече поръчкови статии и срещу Галена, която имаше нещастиета да бъде харесана от приятелчето на Николета хахах Направо ще се пръсне от яд хах Гледайте клипчето и снимките и се смейте на Николета и Тодорчето хаха Жалка гледка са хаха

Коментирай

Лили

преди 8 години

Написала си пълни глупости :D Philipp Plein е свитовен гигант и един от най-добрите дизайнри на 21 век. Доста световни звезди носят негови дрехи, вчера видях и снимко на Beyonce. НО ти сигурно се заблуждаваш,че той прави циг*нски парцалки, защото Николета и тийнейдгърките носят ментета,измислени от някой производители и нямат нищо общо с моделите на Plein.Всъщност дори доста стилни и интересни неща прави човека, но с тези парцалки в Бг, с етикет PP човек може да си помисли, че наистина прави циг*нски дрехи.. Просто тук се продават друхи с етикета на марката, а оригиналните му дрехи нямат нищо общо с моделите на друхи в БГ с фалшиви етикети и т.н. Клозетка има точно 5 парцала (оригинални) от него и дотук. Всичко друго ци*ански ментаци. Виж само на Галена снимката, която е спеделил Plein..уникален пух. Но се изискват малко познания по мода, соито Клозетка няма да се избере нещо наистина добро и качествено, а не ментаците или от 10 негови друхи, тя избере най-грозната.

Коментирай

oh kura me prisurbq

преди 8 години

Elate mi go cheshkate shtoto alisia nosi filip plein ot panti veka ne ste pak u chas neshto. Ima selfita s negovi drehi prosto nikoleta gi vzima da se snima s tqh ot butik etiket i onq bate filiponi si vaobrazqva che taa ima pari da gi kupuva a tq defakto gi probva samo e sa neska pa e vzemala nazaem shtoto toq gruhtqshtiq i chukach debeliq sopol kalin georgiev ne e razvurzal kesiqta jak trebe, cveti vasileva ba vanio aleksiev e istinsiqt vip gost a ne taa pacha, oniq cveti i vanio sa mu lichni priqteli ot cifra vreme, nikoleta=svetlana vasileva(tupotu)

Коментирай

Оле не

преди 8 години

Баба Ася не спря да плаща за статийки. То грозна, грозна ама и хитра. Мила, първо оправи бръчките преди да ходеш на модни подиуми. хохо

Коментирай

nel

преди 8 години

на тази грозна измъчена николета кой и обръща внимание тя е аут ,,акне аут''

Коментирай

До "da ama ne"

преди 8 години

Ти нормален ли си???Алисия била "образована, с чувство за мярка и класа" ахахахахахаххахахахахахайахахахаххааххаххахахахахахахах А КЪДЕ И БЕШЕ ЧУВСТВОТО ЗА МЯРКА И КЛАСТА, когато Валери я заряза??? Защо вместо да се примири, че не е желана предпочете да ходи по предаванията и да рони крокодилски сълзи, излагайки се като кифла?????? Или мислиш не я помнят хората?? Няма да забравя никога изкривената и ботоксирана мутра, докато гостуваше на Сашо Диков преди време - така се беше поддула и парализирала във фейса, че не можеше да се усмихне! Карикатура! Застаряваща мома от село, имаща се за голяма звезда хахахахах ГРОТЕСКА

Коментирай

Da ti imam tupite razsujdenia "da ama ne"

преди 8 години

Dobre, che e mlada Nikoleta i vreme pred neq kolkoto shtesh - ne q misli, che ne e nito ot jenenite, nito moma - pone ima edin brak, a baba ti Gnasq groznata smrad nqma i tova xaxa "posledovatelna" bila ahahhh taka e! Vinagi izbira malki momchenca, koito uvi burzo q smenqt s nqkoia po-mladichka i ne tolkova iznosena :)))))) lelcheto Asq togava q slagam v kategoria "stara moma" - na vuzrast, bez brak i bez izgled da skluchi takuv! "666" e napisal nai-tochniqt komentar tuk! Evala!

Коментирай

da imash, ama niamash:)))

преди 8 години

Brak? Hahaha. Veche i drebniat rogat dobitak razbra, che tia dvamata klouni V+NLO niamat brak, inkoga ne sa imali i zatova niama kakvo da raztrogvat. Nikolka malchi, shtoto, shte ia spodeli sashtata sadba kato Alisia= shte i se sekne krnacheto i togava shte stane losho. Za maldostta- hich ne e tolkova mlada, na 28 shte stane savsem skoro. I e smeshnitsa #1 na BG. Koi ia vzima seriozno? I priatelite i ia zariazaha- Aziz, Karbosvki, Petko&Yana, shtoto ia vidiaha shto za stoka e

Коментирай

Lele boje

преди 8 години

E da ama ne e na 35 kato lelq Asia xaxa Po-mlada e ot neq, koeto avtomatichno q slaga v po-izgodna pozicia - ima vreme da se promeni, da si hvane drug i tn. Dokato Aseto veche se e poiznosila - kolko patki e izlapala za tiq godini - samo tq si znae xaxa Platen boklyk! Edin priqtel bachkashe pri Niki M i beshe OTVRATEN ot viziqta na Alisia! Nqma takuv urungel, az q vidiah v Planeta- dori ne q razpoznah, taka che redpochitam da viarvam na ochite si , a ne na maloumnite draskachi, bulvashti samo suprlativi za taq shlupena babetka!

Коментирай

?

преди 8 години

А къде е Алисия?????????? Искам снимка!Или няма хахаххахах

Коментирай

:)))))))

преди 8 години

Когато Ася лапаше патки за по 500лева на вечер, тогава ли носеше Philipp Plein axaxaxxaxxa???

Коментирай

+

преди 8 години

Хора казвам ви двете мумии Ася и Николета са тандем в този сайт и се пускат подобни материали, за да може да се джанкате и да се генерира трафик. Тия двете са от една дънна яма и не се подхлъзвайте да падате в нея, защото си личи, че има много интелигентни хора от коментиращите и е жалко да се подхлъзвате и да им падате на жалкото изкуствено-чалгарско-плеймейтско долнопробно ниво!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Не може да ги сравнявате двете. Не знам кой бил интелигентен и кой не, но за мен трябва да си изключително тъп, за да не виждаш разликата между двете. Николета с две думи е грозен боклук, а Алисия е класа.

Коментирай

Eko

преди 8 години

Не., носеше ги кофато Николета лапаше за по 25 лв. Аеее, моля ти се.

Коментирай

Eko

преди 8 години

И Айше да се казвал, все ту личи коментара. Започваш винаги еднакво, често с различно име (да не кажа винаги), продължаваш еднотипно и прозираш. Нямаш и свежи шеги дори. Едно и също си кашляш и това е. Глупаво си, разбери..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.