САМО В HotArena! ИСТИНАТА за турнето на Пайнер – зад кулисите! (Разказ за интригите от първо лице)

3514
28 Август 2014, 15:13


Редакторска плесница

 

Интриги, скандали, изцепки и какви ли още дяволии са съпътствали концерта на Пайнер това лято, научи HotArena.net от достоверен източник от кухнята.

 

Екзалтираните фенове виждат по един начин нещата на турнето, а всъщност атмосферата е бил коренно различна. Зад кулисите е истината.

 

Оказва се, че скандалите между родните чалгаджийки не са само мит.

 

Ето разказа на нашия източник от първо лице за изцепките зад кулисите.

 

След втория концерт стана голям скандал между Андреа и Джена!

 

По списък Андреа трябваше да излиза 6-а на сцената, но тя вдигна луд скандал, че била едва ли не е най-голямата звезда във фирмата и трябвало да пее редом с последните Преслава и Галена. Започна да се оправдава, че мултимедията й не се виждала по светло и изнуди шефа да я премести по-назад за следващите концерти.

 

Но най-голямата излагация не беше тази.

 

В микса на Андреа имаше записани аплаузи „Андреа, Андреа!“ и „Още, още“. По време на репетициите й в Русе на празен стадион истината лъсна. И на концертите беше много смешно, защото докато Андреа пееше, се чуваха скандирания, а всъщност публиката си стоеше най-спокойно.

 

Горката Малина обаче сякаш беше най-прецакана.

 

Тя плати 3000 лева за кран, който да я издига във въздуха, както Галена и Фики на концерта в НДК през зимата... Като бяхме на морето изрично предупреди, когато кранът я вдигне, да не я снимат в близък план с подвижната въздушната камера, защото голяма жега и тя става вир-вода, потна, потна. Те обаче точно това направиха - снимаха я отблизо - с полепнала по лицето коса от потта. После псуваше наред всички - режисьори, оператори... и дори се закани повече да не участва в турнета.

 

M. Грозева

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени