САМО В HotArena! Николета разкри как е забила Валери! Виж свалката им в думи!

5455
12 Май 2014, 19:00


Как Николета Лозанова е свалила Валери Божинов?

 

Досега плеймейтката никога не е отваряла дума по този въпрос, но HotArena.net единствена узна как го е забила!

 

А именно – с футбол!

 

„Обичаш ли футбола“, попитал я Валери Божинов, а Николета отговорила утвърдително. „Тогава сме една крачка пред другите“, успокоил я ритнитопковецът, а НиЛо го поправила: „Не, в засада сме“.

 

Остроумието на Лозанова и общите им интереси били достатъчни на Божинов, за да каже заветното: „Край! Взимам те“.

 

За този разговор между двамата научихме от достоверен източник, който ни разказа как е станала заварката между Валери и Николета.

 

Нещо повече – самата Лозанова също потвърди за това, чрез един любопитен колаж. На снимката се виждат само краката на Ники и Валери, а отгоре е изписан и заветния диалог.

 

Вижте сами в галерията по-долу. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
aaaa
преди 4 години
0
Не може да се разбере,кои са мъжките крака,кои са женските крака. А и както винаги лишена от собствени идеи качи тази снимка веднага след, като видя,че Алисия, Николай и малкия Валери са си снимали маратонките.... После нея я били копирали....хахахааха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
магистрала
преди 4 години
-1
Това са крака на двама мъже ...О, не са...късите с дебелия глезен са на Гнилоча! Вероятно когато е отговаряла "остроумно" на есемесите и е суфлирал Неделчев, докато тя пък му е "пеела" фалшиво на кожения микрофон! Проститутка със сводници си търсят( че те виждаме вървят общо) глупак за изтискване...ама това не са му го написали сигурно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Брех, кат се регвам нещо неще да пуща коментарчетата. Таа щайга отдавна е за сменяване, ама...Ерго, Да припомниме на целокупното население кък става свалката. Перката участва в Плейедиквоси, където Балетиста е у журито. Там се запознават. Според Неделчев, Танцьорът му е казал, че Гнилоча е най-добре изглеждащото маце. Са отделен въпрос на колко магистрали е бил бъдещио кандидат-съпруг, понеже онаа мазна гъзлеста мекица трудно се вписва в понятието секси, ма вкус приятел нема! После Перката е поканена на заветно интервю, къде под обстрела на поповската лай-кучка за напълването на цомбите с полимер, признава у ефиро, че Главтенцера на Болшой театър и е най-желания таргет, ама бил нещо малко зает...и така колелото се завърта, вероятно подпомогнато от Затворник 1, Неделчев, Карбовски и един куп знайни и незнайни чикиджии. Таа не е нито остроумна, нито па моа да свърже едно смислено изречение, Балетиста - същата работа. Диалогът на тия се изразява с по две реплики Ше те таковам ли?, Да, ше ме...Не,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Да припомниме на целокупното население кък става свалката. Перката участва в Плей еди кво си, където Балетиста е у журито. Там се запознават. Според Неделчев (автобиографията му за Плей еди кво си то), Танцьорът му е казал, че Гнилоча е най-добре изглеждащото маце. Са отделен въпрос на колко магистраи е бил бъдещио кандидат-съпруг, понеже онаа мазна гъзлеста мекица трудно се всписва в понятието секси, ма... вкус приятел нема! После Перката е поканена на заветно интервю, къде под обстрела на поповската лай-кучка за напълването на цомбите с полимер, признава у ефиро, че Глав - тенцера на Болшой театър и е най-желания таргет, ама бил нещо малко зает...и така колелото се завърта, вероятно подпомогнато от Затворник 1, Неделчев, Карбовски и един куп знайни и незнайни чикиджии. Таа не е нито остроумна, нито па моа да свърже едно смислено изречение, Балетиста - същата работа. Диалогът на тия се изразява с по две реплики - Ше те еба ли? Да, ше ме...Не, нема да ме...Ок, тогава ше еба Моника, Вероника,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Да припомниме на целокупното население кък става свалката. Перката участва в Плей еди кво си, където Балетиста е у журито. Там се запознават. Според Неделчев (автобиографията му за Плей еди кво си то), Танцьорът му е казал, че Гнилоча е най-добре изглеждащото маце. Са отделен въпрос на колко магистраи е бил бъдещио кандидат-съпруг, понеже онаа мазна гъзлеста мекица трудно се всписва в понятието секси, ма... вкус приятел нема! После Перката е поканена на заветно интервю, къде под обстрела на поповската лай-кучка за напълването на цомбите с полимер, признава у ефиро, че Глав - тенцера на Болшой театър и е най-желания таргет, ама бил нещо малко зает...и така колелото се завърта, вероятно подпомогнато от ЗатворникО 1, Неделчев, Карбовски и един куп знайни и незнайни чикиджии. Таа не е нито остроумна, нито па моа да свърже едно смислено изречение, Балетиста - същата работа. Диалогът на тия се изразява с по две реплики - Ше те еба ли?, Да, ше ме...Не, нема да ме...Ок, тогава ше еба Моника, Вероника,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
деси
преди 4 години
-4
По-тъпо нещо не бях чела. Как мозъците ви раждат всевъзможни тъпизми и безсмислици?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
3434
преди 4 години
-7
Двама айнщайновци се събрали-то е интелект,то е ум,то е остроумие-ум да ти зайде.Ха,ха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени