САМО в HotArena.net! Скандална певица отнесе солен акт на пътя! (Вижте черно на бяло)

4524
28 Октомври 2013, 19:00


Солен акт на пътя отнесе наша скандално известна певица.

 

До ексклузивното инфо се добра HotArena.net от доверен източник, като дори разполагаме със снимка на документа, издаден малко след нарушението.

 

Нарушителката е Анн-Джи, която първоначално се похвали във Фейсбук с думите „Хубаво нещо е актът, но само половият, а не наказателният“. След минути обаче изпълнителката изтри поста си и не обели повече дума за нарушението.

 

По информация на HotArena.net Ана Георгиева, както е истинското й име, е „сгазила лука“ край метро станция "Младост", най-вероятно за неправилно паркиране.

 

Скандалната певица кара тузарски Mercedes Benz, което обаче не е повлияло на решението на катаджията за наказанието.

 

Не се знае и на каква стойност е акта, както и защо Анн-Джи побърза да скрие за нарушението, но се предполага, че има нещо повече от неправилно паркиране и актът е доста солен.

 

Неприятната случка със сигурност е помрачила доброто настроение на певицата. Припомняме, че само преди седмица Анн-Джи се върна от Словакия със златен медал. Тя прослави България в категория Фитнес Модел на Световното първенство по фитнес и бодибилдинг от Световната фитнес федерация.

 

Анн-Джи се е снимала в еротични сесии за редица мъжки списания, в това чисто и за сръбския „Скандал“. Очевидно в бодибилдинга и като модел е добра, но за шофьор не я бива особено…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М.
преди 4 години
0
Мн.моля, преди да пишете се информирайте какво значи АУАН и какво значи Наказателно постановление.Актът не съдържа размер на глоба, за да се знае дали е солен или не, а е вписано само нарушението, а въз основа на него ще бъще издадено нак.постановление, което пък подлежи на обжалнане, така че е твърде рано да се определя солен или не е актът.Друг е въпроса как пък вие се снабдихте със снимка на този акт.Пълно безумие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени