Само в HotArena! Ето го най-актуалния документ на „Пайнер“ - с тарифите на певиците! Ще предизвика ли Емануела война в компанията? (Виж сумите в ЦИФРИ)

https://hotarena.net/laifstail/samo-v-hotarena-eto-go-nai-aktualniia-dokument-na-painer-s-tarifite-na-pevicite-shte-predizvika-li-emanuela-voina-v-kompaniiata HotArena.net
Само в HotArena! Ето го най-актуалния документ на „Пайнер“ - с тарифите на певиците! Ще предизвика ли Емануела война в компанията? (Виж сумите в ЦИФРИ)

Най-любопитният документ в музикалната империя „Пайнер“ безспорно е ценоразпис, който разкрива стойността на хонорарите на звездите във фирмата. HotArena се сдоби с данните в цифри, а сред фактите определено има изненади!



\"\"

 

Нека започнем с най-голямата – фолк певицата Емануела е най-новото попълнение в компанията, а вече е сред топ имената, които все едно отдавна работят за Митко Димитров.

 

Дамата със сапфирените на цвят очи се нарежда на трето място в йерархията, съдейки по стойността на сумата, срещу която тя ходи на участия – 5 500 лв. Същите пари прибира и Цветелина Янева.

 

На второ място преди тях се нареждат Галена, Ивана, Мария и Джена, които взимат само с 500 лв. повече – тарифата им е 6 000 лв.

 

На върха на ценоразписа изглежда има само едно място и то е отредено за Преслава. Бившата на Бирмата грабва рекордните за фирмата 7 000 лв., ако изключим офертата, която е дадена за Анелия плюс бенд10 500 лв.

 

На четвърто място след дебютантката в „Пайнер“ – Емануела, отново следват все топ имена. Срещу 5 000 лв. глас извиват Андреа, Анелия (без бенд), Глория и Константин.

 

Коцето пък е черешката на тортата сред представителите от мъжки пол във фирмата, следван от Йоргос Ясемис - 4 500 лв. Учудващо или не, фолк сензацията Фики „струва“ само 4 000 лв., колкото и съпреникът му Галин.

 

ДесиСлава, която също е отскоро в „Пайнер“ е на едно ниво с Емилия. Тарифата на двете дами е 4 500 лв., а след тях е и Кали – с 4 000 лв.

 

Половинката на DJ Дамян – Ваня, която също се телепортира от друга музикална компания, не успя да пожъне успеха на Емануела и да влезе в топа за сравнително кратко време. В момента брюнетката е оценена на скромната сума от 2 000 лв. С 500 лв. повече се задоволяват на едно ниво Тони Дачева и Теди Александрова (2 500 лв.), което, чисто като факт, е комплимент за втората и обида за първата.

 

На пръв поглед липсва всякаква логическа връзка между стойностите в хонорарите на различните певици. Със сигурност дългогодишният опит не е ключов при определянето на крайната сума на всеки един изпълнител. Дори и актуалността не е кой знае какъв фактор, съдейки по присъствието на Малина сред топ артистите в „Пайнер“.

 

Мария пък не е силна откъм хитове в последните години, съдейки по малкото гледания на песните й в YouTube, в сравнение с тези на колежките й, но пък е сложена до Джена и Галена?!

 

Коментарите оставяме на Вас!

7 Коментара

Кателина

преди 8 години

Добре бее. Ако помислите малко, ще се сетите, че това са пълни измислици. Първо няма как Мария, Джена и Ивана са взимат по 6 бона. Те не са толкова актуални и желани певици, с изкл. на Ивана, но тя няма хитове от години. Второто, което е Галена няма начин да взима колкото тях. Тя взема мноооого повече от тях и сигурно повече и от Преслава. Жената е най-хитовата и желана в последните години. Не ви е вярна информацията.

Коментирай

Напротив

преди 8 години

Напротив, вярна им е на 100%

Коментирай

Ха

преди 8 години

А бе как ще е вярна? Чувате ли се? Андреа, дето нето може да пее, нито има хитове от години с 5 бона???хаха Айде не на мене тия. А Мара? Мара не е имала хит от 10 години. Ивана жената също не е имала хит от години. А за Джена всеки знае,че не е масово харесвана и малко хора могат да изтърпят виенето и. Галена и Преслава са най-оборотните и на 1000% водят по хонорари с поне 2-3 хилязи над останалите. От далеч си личи, че е фалшив този списък!

Коментирай

най-голямата поп фолк певица???? Майтап си правите с нея!

преди 8 години

Емануела вие , като вързана кучка на синджир. Но, там кючеците вървят ха ха ха . То не бяха изумрудени, то не бяха сапфирени очите и ... остана само диамантени да ги изкарате. А, те са си просто змийски... като нея!

Коментирай

da

преди 8 години

koq be6e taq ,aaaaa izwesna s prosta6tinata si

Коментирай

оле мале

преди 8 години

Мария сама си е определила хонорара.Това го бяха писали преди за нея.не мога да повярвам,че Емилия и Десислава,пеейки абсолютно на живо ще вземат по-малко от Андрея с металния компютърен глас.

Коментирай

Andrea team

преди 8 години

Деси Слава взима 5 000, а Андреа 4 500, но очаквано е да сте писали обратното. Фики и Галин вече са изравнени.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.