Само в HotArena! Ето я причината ДесиСлава да намрази Галена! Най-известната смядовка забранила на топ режисьор да работи с колежката й! (Цялата история с подробности)

https://hotarena.net/laifstail/samo-v-hotarena-eto-ia-prichinata-desislava-da-namrazi-galena-nai-izvestnata-smiadovka-zabranila-na-top-rejisior-da-raboti-s-kolejkata-i HotArena.net
Само в HotArena! Ето я причината ДесиСлава да намрази Галена! Най-известната смядовка забранила на топ режисьор да работи с колежката й! (Цялата история с подробности)

Колкото и ДесиСлава да се прави на приятелка на Галена, това е само една фалшива поза, разкриват пред HotArena наши източници от музикалните среди.

 

Оказва се, че най-известната смядовка е забранила на топ режисьор да работи с колежката й.

 

След хитовия клип към парчето „Не го прави“, което Ники Нанков режисира за ДесиСлава, му било категорично забранено повече да работи за певицата.

 

„Заповедта“ идвала от самата Галена, която както е известно, доскоро колеше и бесеше в Пайнер и даваше нареждания.

 

„Не го прави“ излезе миналата година по това време и имаше изключителен успех. Такива резултати обаче Галена не можела да си позволи и макар с ДесиСлава да го играят приятелки, тя забранила на Нанков да работи повече с нея.

 

Самата Деси била наясно със задкулисните игри на смядовката и оттогава не можела да я понася.

 

Припомняме, че преди години ДесиСлава сключи брак с вафления бос Галин, който днес е мъж на Галена.

 

Въпреки че са баджаначки обаче, двете демонстрират добри отношения, често си ходят на гости и дори направиха общ дует.



8 Коментара

Mnogoo dolna, хотарена - МОЛБА към вас

преди 8 години

Ето ви я "ревящата" за певица на годината , забива ножове в гърбовете на нейните "приятелки " - толкова неискрен човек , и правете разлика "певица на годината " означава , че тя може да пее и стига до сърцата на хората , ако ще и половин песен за година да е направила , хората я искат , а музикален идол означава новатор , които експериментира , личи си , че работи много и за това е отличена с тази награда , Галена много падна с тези си постъпки ... МНОГО П.с хотарена , качете снимката на николета с дълги , фотошопирани крака , и реалните , къси , моля , няма как да не сте видели колажа във фейсбук , а нали се пишете "обективни " , както за Алисия качвате , качете и за джуджето

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

галена е най-големия боклук в попфолк жанра галена е и най-голямат а курва в попфолка ...долу пачаврата галена ... трябва да я изритат от пайнер-крайно време е

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Много вярно.

Коментирай

Отегчена

преди 8 години

Аууу! Ти тоя сайт по-голяма достоверност му даваш отколкото на енциклопедия явно. Продължавай..

Коментирай

Йоанна

преди 8 години

Аббеее изродии нещастни....Вие акъл имате ли да пишете такива простотий!???? Имате ли!?? Вашия сайт е бил многоо жалък...мнгоо!!! Галена и Деси са пример за едно истинско приятелство!! И Доказателствата са хиляди!!! Вие НЕ сте добре да пишете такива простотий!!!

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Какво приятелство и то чак пък истинско,В ТАЯ ГИЛДИЯ-смях в залата! Галена е една кръгла нула като певица,пред Десислава,и Галка го знае! Какви приятелки могат да бъдат бившата и настоящата на Галинчо,ахахха!!! Галена е лицемер голям,а за сметка на нея Десислава е наивна та чак глуповата................Певица на годината бездарната Галена неможе да бъде,въпреки скъпо платените клипове,няма как.

Коментирай

Kris

преди 8 години

Galena vinagi e bila bokluk oshte ot nachaloto na karierata si e bila v sqnkata na Preslava tova vinagi i e tejalo zabravila kolko puti se oblqgvala na ramoto na Preslava otkakto e sas Galin vaflata si virna nosa

Коментирай

къде са новите снимки от Планета на Николета? ха ха хаааа

преди 8 години

ЗАЩО НЕ ДАДОХТЕ ЛИЛИПУТА С НАБИТИТЕ И КЪСИ КРАКА - КУРВОЛЕТА? БЕШЕ ПАРОДИЯ НА ПАЙНЕР НАГРАДИТЕ! ГОЛЯМА ПАРОДИЯ! СМЯХ СЕ С ГЛАС , КАТО Я ВИДЯХ! "'УБАВИЦАТА С ИЗВАЯНОТО ТЯЛО"" БОЖЕ, ТА ТЯ Е МЕТЪР И ПОЛОВИНА ЕДНОТУЛА В ТАЛИЯ И ХАНШ . УЖАС! Е, ЕГА МИ ПИШЕТЕ ТУК КОЛКО ПРЕКРАСНА И КРАСИВА , НЕЗЕМНА , ИЗВЪНЗЕМНА КРАСАВИЦА БИЛА“ АМА СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ. ПАЛАШ И ПОЛОВИНА! МАЛЕЕЕЕЕ ВСЕ ОЧАКВА НЕЩО ПОДОБНО, АМА ТАЗИ МИ РАЗБИ НА ПУХ И ПРАХ ВСЯКАКВИ ОЧАКВАНИЯ. И С ТЕЗИ ЧЕРНИ ГРЕДИ ВЕЖДИ, И НОВАТА ПРИЧЕСКА НА ДЪЛГА ЧЕРТА ИЗБИ РИБАТА. КАТО ПРЕСЕЧЕН БОТУР.СМЯЯЯЯХ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.