Само в HotArena! Вижте подлата игра на Ники Михайлов към Алисия! Дебне да остане сама, за да я излъже пак да дойде при него! Лъсна поредната компаньонка с която й е изневерявал (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/samo-v-hotarena-vijte-podlata-igra-na-niki-mihailov-kam-alisiia-debne-da-ostane-sama-za-da-ia-izlaje-pak-da-doide-pri-nego-lasna-porednata-kompanionka-s-koiato-i-e-izneveriaval HotArena.net
Само в HotArena! Вижте подлата игра на Ники Михайлов към Алисия! Дебне  да остане сама, за да я излъже пак да дойде при него! Лъсна поредната компаньонка с която й е изневерявал (СНИМКИ)
Ники Михайлов може и да се опитва да го играе примерен мъж, но нравът му никога няма да се промени, видя HotArena.


Вратарят говори откровено за себе си и личния си живот пред Радост в предаването Мармалад по бТВ. Където заяви, че от нова година е нов човек. 


Естествено, че е нов човек след като вече няма 2 лв. в джоба, хилят се онлайн потребителите. Според тях мамин Ники е наказан от съдбата заради всичките изневери към Алисия. 


Освен, че няма пари, той дори и кола няма в момента. А като нямаш пари вече не си Ники Михайлов. В момента вратарят без отбор се чувства по-скоро като Кольо Розата. 


Този подигравателен прякор му беше лепнат от многобройни столични бръмчалки, заради навика му да ги сваля като им подарява букет от точно 101 рози. Това беше запазена марка на Михайлов още по време на връзката му с Алисия. 


В същото време  Ники продължава да се прави на баща на Валерко, за да се мазни на Алисия. Пред приятели той дори споделил, че ще чака Бирмата да я зареже, за да си я върне пак. 


А докато чака това да се случи, действията на Михайлов показват, че въпреки заявките, той не се е променил и грам. И продължава да е все такова елементарно човече, което мисли само с долната си глава. 


Преди месец  беше в Дубай с мадама с имидж на елитна... сещате се какво. Тя се казва Антония Моралес и работи в Германия и като ВИП компания на платежоспособни господа. 


Аферата между Ники и Моралес е още по времето когато той се кълнеше във вярност на Алисия.


Днес вратарят без отбор заминава пак за Дубай. По план това трябваше да стане с Валерко. Майка му обаче е прецакала плана, надушвайки подмолните кроежи на футболиста. За това Ники заминава с друга проститутка за Емирството... Не е ясно обаче дали ще може да й плати за услугите.

20 Коментара

KATIA

преди 7 години

PULEN BOKLUK E TOZI

Коментирай

Надя

преди 7 години

Вчера в интeрвюто кaза, че никога няма да се събере с Николета и веднага го нахранихте :DDDDDDD

Коментирай

А това се очакваше ;)

преди 7 години

Хаха, злобарката Лозанова как хубаво те подреди на въпроса на Радост дали Николетка Лозанова има шанс за връзка с него хихи......та директно и каза че ако заложи ще изгуби та отговора беше .... " не залагай ще изгубиш" хаха тоест 0% шанс.

Коментирай

maria

преди 7 години

Taq rusata verno e prostitutka

Коментирай

XAXAXAX

преди 7 години

BABA ASQ NE I SE ISKA DA LAPA KURA NA BIRMATA,AMA OT KUDE CHANTI I CHASOVNICI

Коментирай

BEZ OTBOR

преди 7 години

BEZ OTBOR I PARI PROSTITUTKI SI HVASHTASH

Коментирай

Дъхъипюююшйгдгккггх

преди 7 години

Не е просто момче, има речник , постигнал е много. И както сам си го каза правил е грешки като всеки. Бяха перфектната двойка с Алисия и той винаги е показвал уважение и любов към нея. Останалото не е ваш проблем Хотарена а техен .... Кой какво иска те си знаят, фантазиите ви знаем че работят на макс както винаги.

Коментирай

Боби

преди 7 години

Колко грозна и подла статия сте публикували. Направо не е за вярване. Сякаш от устата на Ни-Лото е излезнала. Пълна трагедия сте, Хотарена. Влизам само, за да се посмея над тъпотиите ви.

Коментирай

МДА

преди 7 години

МДА! Проблема всъщност не е в тива дали този мъж е подъл или не, ами проблема е че заби Лозановата като и даде да разбере че няма никакъв шанс да е с него. И то какво се получава уж желана, избрана, а никой не я иска. Жалка работа с тая статия ще му накриви оная работа!!!!!!!!!!

Коментирай

..................

преди 7 години

simpatqga prawi towa koeto iska 6te nameri po dobra ot alisiq haresa mi wryzkata mejdu nego i Volerko za towa mu otno6enie go uvajavam

Коментирай

1

преди 7 години

Грозна ама вярна!

Коментирай

пак свободни съчинения

преди 7 години

Бил с Антония Моралес в Дубай.... А, той познава ли я? хи хи

Коментирай

смях със сълзи

преди 7 години

Смях се със сълзи , когато изтърси пред Радост за Николета: " не се хващай на бас ще загубиш". А тук онова сбърканото я женеше най -редвоно за Михайлов и бил лудо влюбен в Николета. "Жената на живота му"Само нея обичал :) ))))))))))))))))))))))))))))))) Ебах тази обич, да те плюят , като крава, а ти да мислиш ,че дъжд вали!... То трабант ли не я нарече, то тъпа курва ли не беше, то не остана "красив" епитет останал не казан за нея. Кой го знае това чучело, че е живо на този свят. То живее с клиентите си и си халюцинира щастие. Боже, опази! И то не си иска , горкото Караджовско , неграмотно цигане! Иначе се има за ВИП и се слага в А група. Да се смееш ли, да плачеш ли?!!!

Коментирай

Maca

преди 7 години

Антония Вълчева от Аксаково. Тръгна от клипове на Амет.

Коментирай

cde

преди 7 години

Тая преди вървеше по 50лв за час преди да стане по скъпо платена

Коментирай

Хм

преди 7 години

Простачке, я се скрий! Изключително малоумно същество.

Коментирай

виж ти

преди 7 години

Коя е тая? И от къде тази информация? Ти ли и издаваше фактурата или бяхте в комбина колежки?

Коментирай

daaaa

преди 7 години

To e qsno kato bql den, che e prostitutka!

Коментирай

?

преди 7 години

Ако става въпрос за тази Антония, то е ясно , че е действаща проститутка! Николета да не би да и завидя?

Коментирай

Варненец

преди 7 години

Това е Антония Вълчева от град Аксаково, до Варна. Преди танцуваше после и платиха операциите които си направи и си вдигна цената. Типична долна проститутка качваща си снимки на които е сама от различни почивки които са я водили клиентите. Абсолютно всички във Варна знаят че е платена жена

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.