Саня постигна целта си - изрита Мария Илиева от „X Фактор”! (Ябълката на раздора – младият Наско Колев)

4719
13 Август 2015, 17:00


Жестоки драми и скандали се развихрят преди новия сезон на „X Фактор”, научи HotArena!

 

Музикалното риалити, от което тръгнаха куп млади изпълнители, тази година ще се лиши от цели трима членове на журито. Причината за това е неразбирателство с продуцентката Саня Армутлиева, която коли и беси в шоуто, пише „Уикенд“.

 

Собственичката на музикалната компания „Вирджиния рекърдс” е една от най-ключовите фигури за риалитито и това е причината продуцентите да се съобразяват с всяка нейна прищявка. Като такава била разгледана и възможността да се махнат набързо менторите в „Х Фактор” с които Саня никак не се разбирала.

 

Напрежение между нея и Мария Илиева имаше още в началото на миналия сезон. Това буквално раздели екипа на две – приятели на Мария и поддръжници на Саня”, издават запознати с драмата.

 

В началото двете дами се закачали уж само като конкуренти. След това обаче Мария имала неблагоразумието да провлече рапъра Наско към своите проекти, с което официално вбесила Саня. Илиева направи парче с рапъра, с което буквално го изстреля сред най-популярните млади имена на музикалната сцена. При това без това да й костваше огромни усилия.

 

Всички знаеха, че Саня много харесва Наско. Момчето може да не е суперталант, обаче тя видя в него визия и потенциал. Когато Мария й го дръпна, войната стане неизбежна”, разкриват хора от музикалните среди.

 

Шефката на „Вирджиния рекърдс” е още по-бясна, защото вече е инвестирала не малко пари в рапъра. С Наско има един самостоятелен клип, който е платен от Саня и компанията й и втори, който прави с „Дийп Зоун Проджект”, за който също продуцентката харчи порядъчна сума пари. Изненадата й е огромна, когато след всичко това Наско отказва да подпише с нея договор за следващите години. Така подсказва, че е открил по-добро приложение на таланта си.

 

„В този момент тя направо пощуря. Караше сътрудничките си да му звънят всеки ден, защото не искаше да допусне, че някой ще й го отмъкне. Направо подлуди момчето”, разказват хронологията на събитията наши информатори.

 

Изненадата за Саня е още по-голяма, когато няколко месеца по-късно Наско се появява с хит заедно с Мария. В този момент продуцентката решава, че Илиева е тази, която й е подляла вода с младия талант. И започва неистово да я тормози. Първо уговаря продуцента Маги Халваджиян да я разкара от журито за втория сезон на шоуто с аргумента, че се налага промяна във формата.

 

Арменецът склонява на претенциите й, защото за него е важно Армутлиева да продължи да продуцира звездите й след шоуто.

 

Причината е, че само така то може да има легитимност като международния формат, известен в цял свят. Желанията на Саня обаче не свършват до тук. Тя изхвърля приятелят на Мария Любо Киров, за да стане войната още по-яростна. Последен Заки решава сам да предложи „уволнението” си от шоуто за таланти. Юристът е близък приятел на Мария и Любо и най-малко от всичко иска да се превръща в буфер на недоволство от страна на продуцентката.

 

„Целият панаир се влачи със седмици. То не бяха преговори, то не бяха разгоеори. Саня обаче държеше в екипа да влезе рапъра Криско, за да може напълно да срази Мария”, казват още нашите източници.

 

Така за финал в новия сезон на шоуто се появяват Криско, Люси Дяковска и продуцентът Маги Халваджиян. Рапърът от Габрово обаче е специално избран, за да мъсти на Мария.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерина кокс
преди 2 години
-1
Какви сте ми лицемерки,какви сте ми мазнички и отвратни.......... И какви да ви нарече човек,освен ПЕДОФИЛКИ!Коя била ябълката на раздора-Наско.Незная на колко години е въпросният Наско,но определено е с над 10 год. по-малък от тези двечките!! ПФУ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 2 години
-1
И двете са педофилки, като Санята е по-голямата педофилка от двете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени