Саня призна: Сърцето ми кърви!

https://hotarena.net/az-jenata/sania-prizna-sarceto-mi-karvi HotArena.net
Саня призна: Сърцето ми кърви!

Актрисата Саня Борисова направи емоционално признание. Бившата съпруга на актьора Ники Илиев даде нетипичен за нея израз на чувствата си, научи HotArena.



Тя пусна снимка с послание „Когато те прострелят право в сърцето, но събереш сили да продължиш напред”, пише „България днес”.


Странното послание на Саня е наистина озадачаващо. Както е известно, тя и Ники Илиев са в процес на развод, макар причините все още да не са съвсем ясни.


Постът й обаче подхрани мълвата, че Илиев се е заплеснал по друга жена, а във връзката му със Саня нещата много сериозно куцат.


Доскоро Борисова публикуваше общи снимки на двамата, само и само да докаже на интригантите, че все още са заедно. Но странното й признание потвърди, че май са окончателно разделени...

6 Коментара

...

преди 5 години

Това е истински красива жена, поне според мен! Много съжалявам за това, през което ѝ се налага да премине, но след всяко лошо следва и хубаво.

Коментирай

absolutno krasiva

преди 5 години

Tova naistina e edna ot mnoogo malkoto istinski krasivi jeni......tq dori ne se grimira

Коментирай

:)

преди 5 години

Всеки има право на вкус, на мен не ми харесва! Определено не е красавица, чаровна - да. Много изцъклени очи има, а и устата и е много тъничка..като се усмихне все едно се зъби. Не е вярно, че не се гримира - дори на снимката горе е със спирала и фон дьо тен. Дано успее да се справи със ситуацията и да превъзмогне маминото синче.

Коментирай

...

преди 5 години

Според мен очите и устата ѝ са нормални и абсолютно хармонични с останалите черти на лицето ѝ. Даже, формата на очите ѝ е доста красива, но вкус приятел няма. :)

Коментирай

Много вярно

преди 5 години

Боклукът за едни е злато за други!

Коментирай

...

преди 5 години

И защо да е боклук?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.