Саня Армутлиева рекетира певците си (Ограбва хонорарите им, а за тях оставя само трохи)

2695
10 Октомври 2014, 10:30


Шефката на „Вирджиния Рекърдс“ Саня Армутлиева, която също е член на журито в „Х фактор“, непрекъснато прибира парите на продуцираните от нея млади изпълнители, а за тях оставя само трохи, научи HotArena.net.

 

Къдрокоската дефакто няма нито един стабилен успех зад гърба. Всички „подкрепяни“ от нея изпълнители и млади таланти се изпратени в девета глуха. Повечето певци, сключили договор с компанията й, нямат издадени албуми и хитове и се препитават предимно с пеене по съмнителни барове и задимени кръчмета, пише в. „Всеки ден“.

 

Един от най-старите примери е с победителката от „Мюзик Айдъл“ Невена Цонева. Талантливото момиче осъди Саня за 12 000 лева заради това, че фирмата й така и не изпълнила ангажиментите си спрямо нея. Всъщност Армутлиева използвала славата на Невена, за да й урежда десетки участия с хонорар от 3000 лева. Самата певица виждала едва 30% от сумата, като същевременно не й се позволявало да работи и с музикалните продуценти, които тя иска.

 

Втората звезда, лансирана от мъжемелачката, бе Тома. Той победи във второто издание на „Мюзик Айдъл“, но в момента не се занимава с пеене. Третият финалист от този формат – Магдалена Джанаварова, също изчезна от музикалната сцена.

 

„Рафи Богосян, победителят от първия „Х Фактор“ все още няма издаден албум, а Саня взима 70% от хонорара му . Жана Бергендорф има само една издадена песен за цяла календарна година. Тази жена използва младите таланти и ги експлоатира, без да мисли за техните интереси“, разкрива бивш служител от компанията й.

 

Той издава още, че Станислава Армутлиева е известна с това, че забранява в нейната фирма да работят мъже. Целият й екип се състои само от жени, които тя командвала от втория етаж на офиса си в близост до Сточна гара в София.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени