Саня Борисова удари шамар на тв водещ в ефир

5076
25 Февруари 2014, 10:31


Актрисата Саня Борисова удари плесница на водещия на Plovdiwood Стелиан Димитров – Faked Stars. Това не е първият им сблъсък – съпругата на Ники Илиев преди това налагала Стелиан с вестник още в годините им театралния колеж, където са били в един курс.

 

Екшънът се разрази по време на рубриката „Тройка по желание”, след като Стелиан над половин час беше лазил по нервите на Саня Борисова. През цялото време тя беше видимо нащрек какви въпроси й задават, тъй като водещият, като неин колега, вероятно е разполагал с доста информация от първа ръка от студентските й години. „Веднъж ми сподели, че връзката си с Деян Донков е като „Красавицата и звярът”, изпусна се той, а Саня веднага реагира, че Деян не е единственото й бивше гадже и не помни да е правила подобно сравнение.

 

Колегата й несъзнателно продължи да издава конфиденциална информация. Този път се изпусна за сценария на най-новия й филм „Живи легенди”, който е режисиран от Ники Илиев. „Там играеш дъщерята на Микеле Плачидо!”, пак се издъни Стелиан, а Саня се хвана за главата, защото не бивало да се казва.

 

Гафовете на водещия не спряха и той продължи да се оплита пред красавицата. За да успокои ситуацията, той обяви рубриката „Тройка по желание”, в която условието беше съвсем невинно, а именно Саня да му посочи три любими реплики от филми с нейно участие. Вместо реплики обаче, Саня му извъртя такъв шамар, че Стелиан си изпусна папката със сценария и бързо-бързо закри предаването.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лин
преди 4 години
0
Всичко си е било по сценарий, за да се правят на интересни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени