Саня Борисова зачева с дишане (Ходи на специални уроци за плодовитост)

3503
07 Декември 2014, 15:00


Актрисата Саня Борисова се увлича по мистични практики, които вярва, че ще я направят нов човек, научи HotArena.net.

 

От няколко месеца половинката на режисьора Ники Илиев посещава малкопопулярните уроци по сакрална архитектура на тялото и се надява те да я дарят с хармония и щастие. Учението е едва на 65 години, но много дами, които го практикуват са открили способността му да помага за женска плодовитост, пише в. „Уикенд“.

 

 „Тайната е в стъпалата. Когато се поставят правилно, тялото влиза в подходяща поза. Центъра на тежестта е утробата. Той се отваря с дишане”, обяснява Саня натрупаните познания пред свои приятелки.

 

Актрисата се увлякла по това мистично и неразбрано до сега учение, в търсене на лично израстване. Попаднала на практиката първо в статия от списание, а след това решила и да посети първите часове. Изненадала се, че освен нея имало още много жени, които търсят истината за по-доброто здраве и хармония.

 

Сред хората, на които е разказвала за практиката, която посещава обаче се прокрадва мнението, че с това мистично учение Саня се опитва да попълни една празнина в живота си. Става въпрос за факта, че досега блондинката й съпругът й Ники Илиев така и не са се решили на важната стъпка да имат наследници.

 

И двамата се оправдавали, че още са много млади и имат натоварени графици. Щели да създадат деца, когато можели да се посветят изцяло на тях. А с професия като актьорската това никак не било лесна задача. Дори свекървата на Саня – дерматоложката Мира Кадурина, вече настоявала да става баба. Актрисата обаче се оправдавала, че през 2015 г. ще се чувства по-уверена, за да стане майка.

 

Сакралната архитектура на тялото, която Борисова посева обаче, е известна като една от практиките, които подпомага на жените да станат по-плодовити. Дали пък именно това не е скритият замисъл, с който актрисата се е обърнала към мистичното учение?Тази оздравителна система е фокусирана  именно върху нежния пол и неговите умения да създава живот.

 

„Практиката учи жената във всяка една възраст да бъде истински жива, хармонична и цялостна, благодарение на осъзнатото и мистическо разбиране на структурата и взаимовръзките вътре в себе си”, обяснява съпругата на Ники Илиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
0
Не знам имам чувството че накрая Никето ще забременее от някой(например оня Наско дето водиха едно музикално предаване заедно с тюлена Пепи)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мама
преди 3 години
-2
Мило момиче, тайната не е в петите. Тайната на зачеването е една. Любете се и нещата ще станат. Желая на всяка жена да се реализира като майка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени