Саня ограби талантите в Х фактор! (Вижте какво ги принуждава да правят)

5320
21 Декември 2013, 14:00


Всички певци от музикалния формат „Х фактор“, стигнали до големите концерти, са длъжни да скючат договор с продуцентската компания на Саня, стига тя да пожелае да се случи така, разбра HotArena.net.

 

24 таланти могат да се зарадват, че имат вече музикален продуцент. Той ще се грижи да им урежда участия и още куп привилегии, за които мнозина мечтаят.

 

Армутлиева имала навика да измуква всички възможности от певците, а след това да ги захвърля на боклука, пише в. „Всеки ден“.

 

Цели 3 години изпълнителите могат да бъдат обвързани с договор при менторката. Като през това време нямат право да изявяват своето лично мнение.

 

Говори се, че съдийката в „Х фактор“ си докарвала прилични суми от участията на начинаещите звезди. След като вече не са й нужни, тя ги оставяла и се насочвала към други музикални продукции.

 

Схемата й е известна още от първия сезон в България. Самата тя е признала, че постъпва с младежите в бранша като с носни кърпички: „В българския шоубизнес трябва непрекъснато да се наливат нови лица, които да поддържат интереса на публиката“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПрофесорВУЧКОВ
преди 4 години
-2
Убеден съм,че Саня ги изсмуква тотално,особено младите момченца,как да пропусне крехкото агнешко!Не забравяйте как ЗАСМУКА мъжът на КЕМИ ТОДОРОФ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени