Сантра отказа бозата на Рачков

1194
07 Октомври 2014, 17:22


Поп и R’N’B дивата Сантра категорично се обяви против посредствените и некачествени песни в българския ефир.  Редом с нея против пошлостта в публичното пространство застана и младата надежда на българския театър  Юлиян Рачков. 

 

Сантра предпочете да съблазни младия актьор,  вместо да консумира от старата народна напитка.  Двамата казаха твърдо "не" на „бозата“, която ни залива от малкия екран. Всичко това се случи пред обектива на утвърдения в поп средите режисьор Александър Моллов. По този оригинален  начин певицата и актьорът се включиха в кампанията на BG MUSIC CHANNEL, която има за цел да покаже, че българските хитове не отстъпват по качество на чуждите.

 

Така най-младата музикална телевизия у нас предприе инициатива в подкрепа на БГ хитовете под  мотото „Повече БГ хитове, по-малко боза“.

 

Атрактивната Сантра, която има редица хитове зад гърба си, с радост прие да се включи в кампанията на BG MUSIC CHANNEL.

 

„Песните и видеоклиповете, които се правят у нас в последните години, по нищо не отстъпват на западните и затова българските артисти трябва да бъдат стимулирани да продължат да работят в същия дух.“, каза певицата

 

А BG MUSIC CHANNEL призовава феновете си: "Консумирайте БГ хитове без мярка!"

 

От 1-ви септември медията  в изцяло нов формат. Телевизията излъчва само и единствено български хитове. По този начин телевизията насърчава създаването на повече български качествени музикални продукти.

 

BG MUSIC CHANNEL започна излъчването си през 2013 г. с видеоклипа на емблематичната  песен “Моя страна, моя България” на Емил Димитров. Програмата на телевизията включва единствено и само модерна българска музика. 

 

Програмата на BG MUSIC CHANNEL излъчва мултикаст сигнал SD 16:9 и FULL HD (1920x1080) 24 часа, 7 дни в седмицата и се разпространява активно чрез кабелни мрежи и дигитални платформи на операторите в цялата страна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени