Сантра призна: Вече си лягам само с жени!

3288
30 Август 2013, 13:30


Певицата Сантра заяви на всеослушание, че се отказва от мъжете в полза на женския пол. И че за в бъдеще ще си ляга само с дами, разбра HotArena.net.


„Около мен няма нищо ново, освен че си лягам с жени“, похвалила се самата певица след участие в пловдивски клуб. Истината обаче е малко по-различна.


Сантра не си ляга с различни жени, а само с една, и то такава, в която е силно влюбена, разкриха приятели на изпълнителката.


Те били заедно едва от няколко седмици, но страстта между тях била много бурна.


Това си проличало след приключването на концерта й. Очевидци забелязали, че вместо да обърне внимание на любовта на феновете си, Сантра пишела почти през цялото време есемеси на приятелката си.


„Хлътнала е до уши, направо е влюбена като ученичка“, радвали се нейните близки. Връзката на певицата с друга  жена не е първата в живота й, но досега е имала само краткотрайни забежки с представителки на нейния пол.


Докато в момента обвързаността й е сериозна и се очертава да бъде здрава и дълга. „Любовта при мен върви направо перфектно, всичко е наред“, коментира скромно Сантра, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 4 години
-1
То на тая от самолет и личеше,че си ляга само с жени,а и колкото и да се дуе и перчи по екраните,все онова грозновато смешно момиченце ще си бъде,голямата звезда и тя....Къде ли не я натискаха и нея,за водеща,за певица...и все нищо не излизаше.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени