Съпругата на шеф Манчев: Ще работиш само с мъже! (От кого ревнува?)

5472
09 Май 2016, 13:42


Марина, жената до шеф Иван Манчев, му е поставила негласно условие да работи само в компанията на мъже, разбра HotArena.


36-годишната жена на най-популярния тв готвач гази законите за дискриминация, но единствено в своя полза - иска да е сигурна, че благоверният й не върти афера с някоя сервитьорка зад гърба й. Според нея, желаещи да го свалят винаги е имало, най-вече заради популярността му и финансовото състояние.


Така, по заръка на Марина, напращяло и изрязано деколте зад таблата е картинка, която оттук насетне няма да може да се види в столичния ресторант на Манчев – „Кактус“. От няколко седмици насам заведението обновява обслужващия си персонал. Марина, която се подвизава като управител, разглежда молбите за работа единствено на кандидатите от мъжки пол, като тези на дамите директно отиват в кошчето за боклук.


Пред известно време жената на готвача уволнила всички сервитьорки в заведението под предтекст, че въвежда нова политика - клиентите да се обслужват само и единствено от мъже. „Не погазвам никакви закони за дискриминацията. Аз знам най-добре как да управлявам заведението си. В цяла Европа сервират мъже“, аргументира Марина половото си предпочитания.


Госпожа Манчева компетентно обяснявала, че на жените кокетността им пречела да са изрядно в сервирането, а и често си позволявали да флиртуват със заможни клиенти. Именно поради тази причина тя искала единствено мъжки кадри за келнери, които не робували на суетата, възприемали клиента като бог и най-вече не се занимавали с интриги, пише "Всеки ден".


Според слуховете обаче, истинската причина за рокадата и забраната на персонал в поли са подозренията на Марина, че сервитьорките не спирали да ухажват не клиентите, а нейния мъж. Хубавата госпожа Манчева дори заподозряла тяхно момиче, което било особено близко с мъжа й, и въпросната девойка първа била освободена от длъжност.


„Марина е същински следовател и детектив. Следи всяка стъпка на Манчев, познавайки добре нрава му към обслужващия персонал от женски пол“, споделят съратници на ревнивката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
0
Жената е толкова красива, че сигурно напразно се притеснява.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Iva
преди 2 години
0
Toi onq krasavec vnimavai che shte go izqdat a po strashno e da go hvanesh s momche taka Che stoi mirna ha
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени