Съпругата на Въргала: Децата трудно преодоляват кадрите с баща им от ВИП Брадър (Приятелчетата им ги обсъждат)

3163
11 Ноември 2014, 17:30


Според Силвия, съпругата на Влади Въргала, „ВИП Брадър“ изкривява действителността. Идеите, които шоуто внушава на аудиторията, според нея са подбирани, манипулирани и контролирани от продуцентите, разбра HotArena.net.

 

Жената не одобрява, че актьорът напоследък доста говори за личния си живот и за проблемите си. Дори е разочарована. „Не ми се искаше цяла България да коментира нашия брак, деца и т.н. Явно е имал нужда да сподели, не знам“, споделя Силвия пред в. „Шоу“.

 

Освен нея и родителите на Въргала, децата им също доста трудно преживяват чутото и видяното в реалитито. „Синът ми вече разбира някои неща, но за дъщеря ми все още е много трудно. И когато той каже нещо, всички приятелчета започват да й звънят – „какво говори баща ти“, и тя вече трудно може да осмисли къде е границата на манипулацията и къде на реалността“, добавя още жената.

 

В Къщата повечето съквартиранти се палят на тема „деца“ и в този ред на мисли Силвия споделя, че нейната дъщеря също е била обиждана от Кали. При скандала между Воче и Въргала за хигиената, фолк певицата три пъти била повторила на Влади – „и дъщеря ти е такава“.

 

Съпругата споделя, че проблемите на актьора до голяма степен са свързани с рухването на КТБ. „Това при всички случаи е огромен крах за него. При нас всико е на една и съща сметка – и ипотека, и кредити... Нещата са на ръба... Ние вероятно сме загубили всичко, поне документално така изглежда, ако нещо не се промени“, заяви още майката на децата на Влади.

 

Но хармонията в семейството на Влади не е нарушена само заради финанси. Жена му е била съгласна и го е подкрепила в решението му да ипотекират дома си, за да създаде „Шменти Капели“. Отрича слуховете, че са се развели или че го е изгонила от вкъщи.

 

Според Силвия половинката й има проблеми с алкохола през целия им съвместен живот. Просто в началото не е забелязвала, че зависимостта му се увеличава. Когато е работил по филма си, е бил обещал, че поне през това време няма да пие. Нарушил е два пъти заканата си, за която се заклел дори пред Бог.

 

Въпреки това жена му пак го оправдава, че няма сили, за да спре, с причината, че са му се събрали доста загуби, които го обезверяват.

 

Какво ще се случи със семейството на Влади и Силвия? Тя отговаря така: „Тепърва ситуацията между нас ще се изяснява. След излизането му от шоуто ще се изясни всичко“.

 

 

 

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени