Съседи пропищяха от Юлиан Вергов, събират подписка срещу актьора

1803
16 Април 2017, 13:00


Съседите на актьора Юлиан Вергов са вдигнали ръце  от него. Ябълката на раздора е домашният любимец на звездата  от „Той и тя” – черният лабрадор Айрън, научи HotArena.

Типично за породата му, песът имал кротък и благ нрав, но проблемът бил, че Вергов не спазвал законите и го извеждал без каишка.
Макар че всички кучкари са задължени да извеждат любимците си навън само вързани, Юлиан пет пари не давал и пускал лабрадора да ходи, където му скимне. Комшиите на актьора няколко пъти му правили забележки, че намират в градинката пред входа кучешки изпражнения, а често пътечката до входната врата била маркирана  от песа и опикана.

Тъй като съседите на Вергов се страхували да влизат в конфликт с него заради сприхавия му нрав, не решили да направят подписка и да пуснат жалба в общината с надеждата чиновниците да го одрусат с глоба и да започне да спазва правилата.

По традиция всяко лято песът ходел на море със своя стопанин и хвърлял в ужас останалите летовници на плажа. Айрън тичал и засипвал с пясък плажуващите, гмуркал се на воля във водата и  отнасял куп ругатни барабар с именития си стопанин, пише "Уикенд"Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени