Съседи разкриват: Иво Танев БИЕ жена си! Бистра редовно ходела насинена (Всичко за скандалите у дома)

2964
23 Октомври 2015, 11:05


Иво Танев редовно бие жена си, узна HotArena.

За това свидетелстват и негови съседи, които често слушат скандалите и виковете от дома на Таневи, а съпругата му Бистра нерядко ходела на работа насинена.

 

Изнервен, през последните 5 години Иво все по-често посягал на благоверната си, като, за да й вдигне ръка, не му било нужно да е употребявал и капка алкохол. Нервозният му и властен характер почти нямал покой, заради което нееднократно Бистра се е появявала на работното си място с посинено и подуто лице, пише „Всеки ден“.

 

През годините тя два пъти е гонела мъжа си от столичния им дом, който е неин наследствен имот, но заради негови благи думи и обещания отново си го е прибирала вкъщи.

 

„Иво се промени покрай краха на телевизионната си кариера и изпадането му в забвение. Освен че изведнъж остана без пари, хората забравиха кой е, а кариерните възможности пред него са строго ограничени. Това го потисна и очевидно го избива на агресия“, разказват запознати.

 

Танев все по-ясно показва истинското си лице и пред камерите на шоуто. Най-пресният скандал, в който се забърка Иво, е от понеделник, когато моделките Светлана Василева и Катрин Вачева станаха за смях, след като показаха нулеви знания и бедна обща култура.

 

„За какво трябва да толерираме тези амеби? Това са тъпачки, пълни със силикон – едни духалки с изкуствени джуки, които на 30 години не знаят елементарни неща. Никакъв толеранс за тези същества, нека всички им видят истинското лице, защото младите и талантливи българи бягат на Запад заради такива нагаждачки като тях. И същите те скачат в леглото на хората, които точат ДДС, които се занимават с наркотици и контрабанда. Светлана била много миличка, айде бе! Тук ми се прави на дете, но навън всички ги знаят като боклуци и не случайно имат реноме на леки жени“, изсъска Иво пред останалите.

 

Според всички обаче бившият водещ на „Треска за злато“ има две причини да ненавижда моделките. Именно „плешивият петел“, както Светлана го бе кръстила, в продължение на дни масажираше апетитните й форми. Тогава Танев с лукав поглед разтриваше даденостите на Василева, което накара всички да си мислят, че отдръпването й е причина той да избухне срещу нея.

 

„Иво има огромно его и винаги се е смятал за недооценен талант, а в крайна сметка нивото му е на конферансие в цирка. Този комплекс го яде от години и злобее срещу хора, които по една или друга причина са станали популярни“, казват в шоусредите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени