Сашка порка олио с бира

1557
13 Март 2012, 14:37


 

Само и само да бъде център на вниманието, дупнишката Мадона Сашка Васева е способна да сътвори чудеса от храброст. Или по-скоро, чудеса от простотия.
 
 
Преди много години, когато беше хит сред чалгафеновете, блондинката с точка между веждите изпила една кана олио с бира, за да направи впечатление на хората, запили и заяли в небезизвестна кръчма.
 
 
Историята разказа тази сутрин в "На кафе" Райко Кирилов, с който Сашка навремето бродеше по концерти из страната.
 
 
"За да стане център на вниманието, Сашка помоли сервитьора да й донесе едно олио в кана. Каза: "Аз обичам като бия бира, в нея да слагам олио". На хората очите им изскочиха. Разбира се, ефектът беше постигнат", коментира Райко.
 
 
Народният изпълнител разказа и друга забавна случка. 
 
 
"Прибираме се след концерт посред нощ. Сашка, ако не е вечеряла, си показва характера. Пътувахме през някакви села, а тя беше много гладна. По едно време каза: "Не виждам заведения. Където видя къща, спираме и чукаме на вратата". Спряхме колата пред една къща, а беше 3 часа сутринта. Излезе една женица, която не можа да повярва на очите си, че пред нея стои Сашка".
 
 
Тогава пред ошашавената жена, Васева изстреляла: "Добър вечер! Аз съм Сашка Васева и съм много гладна, моля ви да ни нахраните!".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 6 години
0
хохохо този е неспасяем случай
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени