Сашка Сърчаджиева – анорексичка? (Стопи се, краката й са като клечки)

2127
16 Декември 2014, 10:35


Александра Сърчаджиева напоследък се е свършила. След като стана водеща на новия сезон на ВИП и Биг Брадър актрисата е видимо отслабнала, като краката й дори приличат вече на клечици, видя HotArena.net.

Близки до чаровницата споделят, че Сашка се разпокъсвала между работните и семейните задълженията, което малко по малко я доближавало до страховитата болест, наречена анорексия, пише в. „Всеки ден“.

 

Откакто напусна Театъра на армията, Сашка станала истинска маниачка на тема килограми – кльощавите й колежки я депресирали и все й се струвало, че изглежда дебела на екран. „Започна с диети, все по-драстични, и въпреки че топеше килограми, все й се струваше, че е пълна и не изглежда добре. От месеци кара само на салати и разни треволяци“, шушукат колегите на талантливата Сърчаджиева.

 

Щом хапнела малко повечко, половинката на Иван Ласкин проявявала типични симптоми на анорексията – тичала към тоалетната да повръща. Съпругът й, който освен на чашката, е заклет любител на тежките мръвки, се вбесявал, че Сашка не ще и да погледне месото на трапезата. Тя обаче проявявала твърд инат и скандалите следвали един след друг.

 

„Докъде ще стигне това момиче, ако продължава така, не е ясно. Лошото е, че има лабилна психика заради всичките драми в семейството – баща й Йосиф Сърчаджиев я призна за свое дете чак на зряла възраст, а майка й – Пепа Николова, твърде рано си отиде“, тревожат се открай време малцината възрастни роднини във фамилията.

 

Близките на актрисата я жалели, че се е превърнала в мъжа на семейството и отговорността за изкарването на парите изцяло е легнала на неин гръб. Впиянченият й съпруг Иван Ласкин отдавна напусна Театъра на армията и тъй като не е желан никъде заради сприхавия си нрав, не изкарва и една стотинка.

 

Макар че Алекс успява да заработи солидно като водеща в риалитито „Биг Брадър“, липсата на сигурност направо я ужасявала. Изтощената от грижи майка на 4-годишната София се плашела от бъдещето и се тормозела, че трябва да разчита единствено на себе си да осигури детето си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени