Сашка Васева отрече: Няма да си сменям името! (От къде е тръгнал неверният слух?)

1558
22 Октомври 2016, 10:20


Турбо фолк легендата Сашка Васева няма да става Александра Бакърджиева, научи HotArena.


"Цял живот ще си остана Сашка", зарече се дупинишката Мадона, около която отново се разшумя в последните дни заради слуховете, че е подала молба за смяна на името. Певицата е категорична, че не е извършвала подобни действия и няма намерение и занапред да го прави, а мнозина са разбрали погрешно думите й и са ги преиначили в удобна за тях посока..


"Истината е, че не харесвам образа, който се е изградил около името ми. Сашка Васева стана нарицателно за нещо лошо и негативно и хората го свързват със скандали. Вече не желая да имам такъв образ в обществото", споделя огорчената изпълнителка.


Тя обаче е проумяла, че няма как да промени имиджа си и затова иска всячески да се дистанцира от него. Желае медийното внимание да бъде далеч от нея, а тя да се акцентира върху семейството и по-духовни занимания. Сашка Васева се е заканила за метаморфози и промени в духовен аспект, което звучи доста интересно и може би леко налудничаво от нейната уста пише "България днес".


Дупинишката Мадона е откровена, че днес не се чувства щастлива с градения й през годините образ и иска всячески да се дистанцира от него. "Вкараха ме в една нетипична за мен роля, развяваха ме като знаме на пошлостта", споделя тя. Именно това са причините, заради които не харесва името Сашка Васева, но знае, че дори да се прекръсти, хората пак ще си я наричат така.


Тя разкрива, че е сменяла името си само веднъж и това е било при брака си, когато е приела фамилията Бакърджиева. Името Александра си го е харесала, защото й звучи величествено, но няма никакви планове то да се появи на личната й карта.


Освен това, Сашка Васева е огорчена, че никой не се е свързал с нея, за да я попита дали тези твърдения са истина. По същия начин е било и покрай слуховете, че ще бъде кандидат-вице на Митьо Пищова, за което тя не е имала никакво намерение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Deandra
Преди 1 година
0
Keep these arclties coming as they've opened many new doors for me.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени