Сашка Васева пазарува от втората употреба

6832
07 Април 2011, 15:17


Спорно е дали някога ще доживеем ден, в който да видим Сашка Васева облечена с що-годе някакъв вкус. Дупнишката Мадона е пословично известна с това, че притежава моден вкус не по-голям от прословутата й лъскава точка между веждите.

 

Екстравагантната Сашка за пореден път удиви околните с модните си приумици на чалга събитие преди няколко вечери.

 

Добилата национална слава с парчето "Доларите в марки" певица бе нахлузила нещо средно между чоропогащник и клин, над който дълга копринена риза с флорални мотиви играеше ролята на рокля.

 

Мадона от Дупница не мина и без запазената си марка - деколтето. Сашкините бомби, която тя толково обича да си показва, надзъртаха от разкопчаната ризка. А светските муцуни на партито можеха да разгледат кройката на сутиена на чалгалегендата и дори блещукащите пайетки по него. 

 

Някои от присъстващите веднага предположиха, че странните си и безспорно отдавна излезли от мода тоалети, Сашка пазарува в магазина с дрехи втора употреба.

 

Сашка Васева никога не е блестяла с модни вкусове. Преди време беше уплашила дечурлигата в един от столичните молове, където се разходи с искряща аленочервена рокля и с наквацани до кървавочервено бузи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преподавател
преди 7 години
0
И какво ви пречи Сашка? Познавам я от времето, когато беше студентка. Тя си е Сашка и си е много свестна и добросъвестна. И как се облича също си е нейно - нямаше да е тя, ако не беше с тази визия. Добре, че съм толерантен и не си формирам отношението към студентите по вашите авторитарни критерии. Едвяа ли има журналист от жълти страници, който да не е пазарувал от втора употреба. което също не е осъдително. Дори да си Сашка Васева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxxx
преди 7 години
0
ауууууууу какво е това недоразумение на първата снимка до Сашка ;) ?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени