Сашка Васева – персона нонграта в БТВ

4972
08 Ноември 2013, 20:12


Сашка Васева остана без рубриката си "Часът на Бясната", която просъществува едва няколко седмици в "Шоуто на Слави".


Новината гръмна часове след като дупнишката Мадона кръстоса крак върху крак не върху заветния кожен диван на Дългия, а на бялото канапе на Стелиан Димитров – Faked Stars, водещ на предаването Plovdiwood по пловдивската DCTV.


Според запознати изпълнителката се е простила с минутките си, в които се кланя на Падишаха си, защото е имала сключен железен договор. В него изрично е отбелязано, че русата амбиция не може да се появява в други продукции извън програмната схема на BTV. Не може да коментира и нищо от кухнята на предаването, още по-малко да обсъжда персоната на Слави Трифонов.


Вероятно Васева е разчитала, че Трифонов и компания няма да разберат за гастрола й до Пловдив в петък вечерта и едва ли ще попаднат на предаването, улисани в собствените си проекти. Убегнал й е фактът, че седмица по-късно въпросното предаване се качва и в интернет.


Точно след премиерата му в глобалната мрежа я порязва и BTV секирата. Черешката на тортата е, че Сашка говори за Слави в половината от даденото й ефирно време в “Plovdiwood”. А първата й работа беше да обяви, че лятото се зарекла да не прави секс докато не получи своя рубрика в "Шоуто на Слави".


"Аз издигам Слави в култ", завърши с апломб Васева. "Оцелявам, благодарение на моите издънки", иначе проплака още Сашка в "Plovdiwood". Дали и тази издънка ще е за нейно добро?


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени