Сашо Диков на косъм от инфаркт (Имал 95% запушване на артерията, едва оцелял)

2319
04 Декември 2014, 15:00


Журналистът Сашо Диков се е отървал на косъм от инфаркт, а единствено, което е спасило живота му, е било бързата реакция на Спешна помощ, узна HotArena.net.

 

Случило се е миналата година, когато водещият на „Дикоф” по Нова телевизия бил на екскурзия в Барселона. Изведнъж се почувствал зле и едва успял да се прибере в дома си в столицата и телефонирал на доц. Иво Попов, пише в. „Уикенд“.

 

Изследванията показали, че Сашо има 95 % запушване на артерията и едва е оцелял. Кардиологът извършил животоспасяваща операция и поставил два стенда на сърцето му.

 

„Не предполагах, че съм го докарал до там. При целия мой идиотски начин на живот, целия стрес особено през последната година в Канал 3, докато работех  на две места, нищо ми нямаше. Като напуснах Канал 3, тогава ме удари сърцето”, споделя Диков.

 

Нередовното хранене без закуска и обяд, а с вечеря на корем, прецакали здравето на Стажанта. Тъй като нямал много свободно време, Диков спрял да спортува и надебелял със 7-8 кг. Едва, когато напуснал Канал 3 си дал сметка, че му се е събирала 6-дневна работна седмица от по 14 часа на ден и натоварването е разбило организма му.

 

От няколко години водещият се борел с още един здравословен проблем - витилиго. Стажантът се притеснявал от хроничния кожния проблем, който предизвиквал бели петна по крайниците му.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени