Сашо Диков плаче за пари, получавал само 2500 лева заплата

1836
28 Август 2016, 13:20


Посред отпускарския сезон Сашо Диков е принуден да се поти в София, вместо да си почива на морския бряг, научи HotArena.

Журналистът – ветеран води усилени преговори с телевизия БИТ за новия сезон на предаването си „Просто Диков”, но до момента двете страни са твърде далеч от споразумение, пише „Уикенд”.

Причината за разногласията между Сашо и собственика на канала - милионера Павел Вълнев била най-старата на света – пари. Диков започна работа по спешност миналия ноември в БИТ, след като развали достлука с Нова телевизия без дългосрочен договор, а с контракт, който се подновява месец за месец. В кулоарите на българо-американската медия се говори, че журналистът прибира сума от порядъка на 2500 лева за работата си – близо 5 пъти по-малко от парите, които продуцентите му от „Телеман” получаваха от Дидие Щосел.

„Сашо започна в БИТ заради старата си дружба с Нери Терзиева почти даром, а и нямаше никакви оферти в момента. Сега обаче е решил да си издейства солиден хонорар, какъвто подхожда на едно от големите имена в бранша”, шушукат авери на журналиста.

Диков поставил категорични условия за едногодишен договор и заплата от 7000 лева пред ръководството на БИТ. Баровецът Павел Вълнев обаче имал съвсем други идеи за развитието на телевизията – да налага нови и интересни лица на екран, вместо да залага на до болка познати физиономии.

Миналото лято предаването на Сашо „ДикOFF” изненадващо падна от ефира на Нова въпреки огромния си рейтинг. „Свикнал съм в живота да ми нанасят удари. Така навремето Хачо Бояджиев ме спря от спорта в БНТ”, обича да припомня ветеранът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йосиф Брос Тито
Преди 1 година
0
Ами дайте да му съберем на тоя щом няма.Да си открие една банкова сметка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мария
Преди 1 година
0
да дойде и да види как селяните карат с 250лв.заплата.дай те му толкова и да видим дали ще роптае тогава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
Преди 1 година
0
Пенсионер съм. Получавам добра пенсия - близо 400 лева. Предлагам на Сашко да си разменим доходите. Аз ще бъда предоволен на тия никакви 2500 лева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
shok
Преди 1 година
0
Кой нормален с главата работодател ще му плаща 7000 на тоя и 700 са му много :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени