Сашо Диков сменя Росен Петров в „Нека говорят“? (Ексклузивни подробности)

3576
11 Февруари 2014, 10:24


След като стана ясно, че водещият на „Нека говорят“ Росен Петров ще стане част от партията на Николай Бареков „България без цензура“ по правилата на телевизионерите той трябва да напусне предаването. Новото ръководство на БТВ бързо трябвало да намери заместник и се насочило към Сашо Диков, научи HotArena.net.

 

Росен Петров предизвика смут и вълна от коментари, предимно негативни, с изявлението си в неделя пред Николай Бареков, че приема да стане част от партията му. Нещо повече – било му обещано мястото на вътрешен министър.

 

Тъй като „конституцията“ на телевизията не позволява партийно обвързано лице да води предаване, за водещия на „Нека говорят“ това бе ясно и той се възползва от последното си включване в ефир да се сбогува със зрителите.

 

Провела се е среща със Сашо Диков, след която той се е покрил, за да вземе решение. Предложението, което му отправили от БТВ било наистина апетитно, пише „Всеки ден“.

 

Ако той приеме, то едноименото му предаване „ДикоFF“ ще остане без Диков и тогава на Нова ще се наложи незабавно да си търси водещ, вероятно и да мисли за смяна на заглавието.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венци
преди 4 години
-1
Това е чудесна новина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени