Сашо Диков влезе в болница!

2497
12 Февруари 2016, 14:00


Тв водещият Сашо Диков здраво е закъсал със здравето, разбра HotArena.

 

От няколко дни Стажанта лежи в болница, връхлетян от рядкото, но мъчително заболяване еризипел, по-известно като червен вятър, пише „Всеки ден“.

 

Лицето и краката на журналиста били покрити с типичните за инфекцията тъмночервени обриви, а на места имал и болезнени мехури. Много притеснен, тв водещият изтърпявал всички процедури по лечението на опасната болест. Докторите тъпчели Стажанта със силни антибиотици, повечето пеницилинови, от което апетитът му съвсем стихнал и едва похапвал по някоя бистра супа или варени картофи.

 

Самият журналист предполагал, че червеният вятър го е налетял от порязване с нож, когато режел свинско месо вкъщи. Често въпросната болест идва тъкмо от порязване с неизмит след рязане на месо и риба нож. Диков така и не забелязал нищо нередно, докато нe тръгнали болезнените червени люспи по тялото му, които го сърбели непоносимо. Вдигнал и висока температура, което е типичен симптом на въпросната болест.

 

Известният нервняк направо не можел да си намери място от затормозяващата инфекция, която може да доведе до страховити усложнения, ако не бъде овладяна овреме. Диков обаче категорично забранил на близките си да го посещават в болницата и да си лепнат някоя кожна болест. Той се надявал, че до неделя ще бъде изписан и дори ще може да води предаването си по телевизия „БИТ“ „Просто Диков“, което опитвал да подготвя по телефона, като водел разговори с редакторите и гостите на предаването, когато можел.

 

Сашо обаче бил особено уплашен заради хроничното си заболяване витилиго, заради което преди 2 години се появяваше в тв ефира на Нова с огромни петна по ръцете. Стажанта бе принуден да крие с козметика грозните шарки по кожата си и месеци след това не смееше изобщо да излиза на слънце.

 

Тъкмо се пооправих от оная пущина и сега пак проблем“, тръшкал се хиперактивният Диков, за когото било истинско мъчение да лежи в болничното легло, вместо да тича с камерата из парламента и да бомбардира политиците с хапливи въпроси.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени