Сашо Диков заживява с Лили Игнатова

4731
12 Юни 2015, 16:20


Сашо Диков скъса с ергенския живот и с удоволствие се кани да се превърне отново в семеен мъж. Известният журналист и телевизионер е луд по Лили Игнатова и двойката дори се кани да заживее заедно, научи HotArena.


Водещият от Нова телевизия и златното момиче на художествената ни гимнастика очевидно не искат да пропиляват време, живеейки отделно един от друг, заради което преценили да се съберат под един общ покрив–този на журналиста, чийто дом се намира в централен столичен квартал.


Макар двамата да поддържат дискретност в отношенията си, факт е, че любовта им не е тайна за най-близките им приятели. Запознати разказват, че вместо да се оставят да ги одумват из ресторантите в столицата, двамата предпочитат спокойствието и уюта на дома.


Най-често в този на Диков.


Журналистът, който държеше на свободата си и при всичките си връзки, приемаше единствено присъствието на дъщеря си в дома си, сега е по-щастлив от всякога, че Лили Игнатова дели един покрив с него.


За 50-годишната Игнатова бягството в дома на Диков било повече от глътка свеж въздух, а децата й тийнейджъри–Павел и Йоана, нямали нищо против отсъствието на майка си, която въпреки всичко продължавала да ги контролира от дистанция по телефона.


Самият Сашо Диков още не може да повярва, че къса с ергенлъка. Водещият ценеше изключително много факта, че живее уединено.


Присъствието на любимата му Лили Игнатова обаче го настроило на съвсем различна вълна. И самият той е споделил с приятели, че е готов да свие семейно гнездо с гимнастичката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени