Сашо Кадиев щеше да взриви бензиностанция с цигара (Синът на Катето Евро гази правилата за пожарна безопасност)

3095
03 Април 2016, 14:00


Александър Кадиев не спазва правилата за пожарна безопасност и пуши, докато зарежда бензин, разбра HotArena.

 

Водещият на Би Ти Ви предаването „Преди обед” пафка досами колонките и ако искра от цигарата му попадне върху горивото, не ни се мисли какво би могло да стане, писа „Уикенд“.

 

Сашо бе засечен от папараци да смуче дим от фаса си на бензиностанция ОMV на столичното „Цариградско шосе”. Странно е, че никой от другите шофьори не му направи забележка – та той създаваше риск и за техния живот. Вместо да го нахокат, че пуши в строго забранена зона, някои от водачите наоколо дори си побъбриха приятелски с актьора.

 

След като напълни резервоара си и хвърли папиросата, Кадиев влезе в магазинчето към бензиностанцията – да плати, но и за да си вземе нещо за хапване. Високата цена на закуските – всяка по около 3 лева, обаче го отказа от пазаруването и той реши, че е по-добре да си остане гладен.

 

За опасното си поведение в района на бензиновите колонки Сашо би следвало да бъде санкциониран безкомпромисно. За постъпки като неговата законът предвижда тлъста глоба, акт и дори условна присъда.

 

Приключил ангажимента си на бензиностанцията, актьорът се метна на колата си и даде газ към Кокаляне. В селцето край София той живее в просторна къща с майка си Катето Евро, жена си Таня и бебето им.

 

Из столицата, близката и далечна провинция Кадиев се придвижва с луксозна „Мазда”. Колата е лукс изпълнение, но често му създава главоболия. В понеделник например Сашо бе забравил да й сипе бензин и не можа да отиде на работа. Наложи се колежката му Деси Стоянова да води сама.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени