Сашо Майонезата ексклузивно: Да и таковам златните шансове на Елен Колева (Направи много скандално разкритие за нея!)

https://hotarena.net/laifstail/sasho-maionezata-ekskluzivno-da-i-takovam-zlatnite-shansove-na-elen-koleva HotArena.net
Сашо Майонезата ексклузивно: Да и таковам златните шансове на Елен Колева (Направи много скандално разкритие за нея!)

Александър Найденов – Майонезата бе провокиран от последното интервю на бившата си – Елен Колева, да говори за нея малко по-грубо, както тя си позволи да го нарече „психопат“, узна HotArena!

 

„Кой е психопатът – решете вие. Има жени, които мислят с главата си. Има и други, които го правят основно с „оная“ си работа. Не ме интересуват мнение и морални квалификации на жена“, която са я клатили анално още на 12 години някъде по градинките на N-ското градче“, скандализира Найденов в отговор на обидата на Елен, като обясни, че последните му думи са на Колева, и сама му е признала за „подвига си“.

 

Бизнесменът продължава да говори яростно за бившата си и разкрива нов факт за нея – „че е изклатила цял футболен отбор барабар с резервите до невръстните й 24 години, но не го е узнал, когато е трябвало“, твърди майонезеният бос в интервю за в. „Галерия“.

 

Александър не се счита за виновник, затова че кариерата на Елен не процъфтя. Споделя, че я е спрял един единствен път и това е било да се снима гола и после да я изнасилят. Оказало се, че „сдуханият, нисък и трътлест“ режисьор бил от „бившите тъпкачи“ на актрисата.

 

„Само малка част от междукрачните й контакти не са били свързани с „професионалното й израстване“... Да ти таковам „професията“ и „златните шансове“!“, пени се бизнесменът.

 

 

 

10 Коментара

Кака Ти Тулка

преди 9 години

Оф, този няма ли да спре да се излага! Мъж на 50 и кусур години не спря вече не знам колко време да сипе огън и жупел срещу това момиче! Като е курва да не се занимава, така само показва, че го боли и още му пука за нея! Много ниско пада този човек! Не му отива да се излага така, заради една фуста...

Коментирай

персенк

преди 9 години

ле-ле, докъде може да падне един мъж. да ти таковам и парите и репутацията и авторитета, щом лееш жлъч, злоба и гнусотии по момичето. в края на есента видях тоя нещастник да излиза от адв. кантора. е точно на нищо не прилича. куц, с един крак по-къс, плюеше говорейки си сам по улицата, лицето му мъртвешко сиво и изкривено от злоба.

Коментирай

k

преди 9 години

Мъчно ми е за Елен, никой не заслужава такова отношение. Личният живот, трябва да си остане личен, много е грозно по този начин да се лее злоба.

Коментирай

Uf

преди 9 години

A питам се какви е правило "горкото" момиче с куц, плюещ, мъртвешко сив изкривен от злоба старец??? Ку...ви и ку...вари се намират дайте да не ги съжаляваме сега?.!?!!.

Коментирай

АЗ

преди 9 години

Жалко. Как може мъж със самочуствие да се излага така. Това означава, че е паднал много долу. Чак ми е мъчно за него.

Коментирай

Казанова

преди 9 години

Изключително голям простак, срам за всички български мъже, защото ако този от " елита" се държи толкова просташки, непрочел ни едно класическо произведение, където се описва отношението към жена, пък била тя и не твоята, където се обяснява защо един мъж трябва да е дискретен, то какво да кажем за останалите. Майонезата стана нарицателно за селска простащина. Да не говорим, че това което говори за нея може и да не е вярно, нали? Тя тръгнала ли е да говори за него колко е груб, недодялан, миризлив, сбръчкан, нечестен, неверен ( той не се ли разведе заради млада актриса?) ?

Коментирай

как може

преди 9 години

Като чета какви ги дрънка тоя, автоматично Елен Колева ми става много мила. Пожелавам й напук на това недоразумение Найденов, тя да си намери изключително добра работа, да просперира и процъфтява в кариерата, в любовта и да бъде обичана от публиката, както и от някой истински добър и успешен мъж.

Коментирай

beti

преди 9 години

МАЙОНЕЗАТА Е ДОЛНО ,ГНУСНО,ЖАЛКО,НЕЩАСТНО СЪЩЕСТВО ТОЗИ АКО ИМА МАЛКО МЪЖКО/ТО ТОВА НЕ Е МЪЖ А ЛАЙНО/ ДОСТОЙНСТВО НЯМА ДА ДАВА ТАКИВА ИЗЯВЛЕНИЯ СЛЕД КАТО ТОЛКОВА ГОДИНИ И БЕЛ С ЕЛЕН.НЕЩАСТЕН ПСИХОПАТ.

Коментирай

Свилена

преди 9 години

Смачкан стар Варан! Такава злоба само един стар смачкан простак може да излее. Елен пожелавам ти любов и професионален успех и стой далеч от този смачкан нещастник....ама много далеч. Този човек е педофил

Коментирай

Иванова

преди 9 години

Срам за мъжкото съсловие. Независимо от това какво е миналото на това момиче, поне да беше имал уважение към нея, заради прекараното време заедно. Срамът и позорът са си само и единствено за негова сметка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.