Съвсем си повярва! Азис се взе за Господ: Бог говори чрез мен!

2026
26 Юни 2017, 10:58„Господ говори вместо мен, чрез мен! Господ е това, което аз изразявам”. Това твърди фолк певецът Азис, който провокира нов скандал съвсем скоро, научи HotArena.

Певецът се хвали с нова песен — „Мотел”, в която възпява изневерите на свои познати. Музикантът е категоричен, че текстът не е за хора със слаби нерви, а освен това е убеден, че му е внушен от Господ.„Кожата ти реагира. Това са най-силните изречения в историята на българската музика. Никой не е разтърсвал до такава степен, може би Дамян Дамянов само.


Аз самият ревнах и с часове плаках”, обяснява кралят на фолка.
Въпреки че вярва в божествената си мисия, той споделя, че хората не могат да бъдат моногамни. И сам Бог му издиктувал текста на парчето.


Азис, който от години страни от всички скандали, този път провокира с наистина скандален текст и песен. Въпреки че не се връща към високите токчета и изцепките, признава, че проекта му е изключително провокативен.

При все това не е вложил много пари във видеото, защото залага на принципа „слаба песен е равна на скъп клип и обратно”. А в „Мотел”, това не му се налагало, пише „Телеграф”.

Певецът твърди, че песента му е за всички. „Всеки иска нещо лично и избира място като мотел. На всеки се е налагало да потърси услугите на мотел. Затова и темите в песента ми са за любовта, изневярата и прошката”, добавя още той.


Самият певец твърди, че песента е откровение и за самия него. И макар преди години да отричал и да приемал с ревност тези идеи, сега ги приема доста по-спокойно.


„Няма мъж, жена, зрял човек, който да не е правил подобни неща, дори само при мисълта за нея, тя вече се е случила. В новата си песен всъщност изпях няколко истории на мои познати за изневярата.

Не ги съдя. „Мотел” е пристанище за изневярата”, твърди още той.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени