Сценаристите се издъниха, рискуваха здравето на ВИП-овете

2768
16 Ноември 2012, 16:16


 Големи дози чесън вкараха половината в банята да повръщат, Никол пред астматичен пристъп

 

След като полуфиналът свърши, сценаристите се изпразниха откъм идеи какво да правят с петимата до финала. Този път те минаха границата и Брадърът напомни малко шоуто „Страх“.


Изпълненията на песни с препятствия също приличаха на кадри от това шоу, когато номинираните скачаха в легени с рибешки вътрешности, кравешка тор, червеи, лед и змиорки. Другото изпитание, което трябваше да реши кой ще гледа филм и кой ще бъде наказан в спалнята, също приличаше на епизод от „Страх“, сниман малко преди изхвърлянето на Люси.Дори съдовете, в което се сервираше невероятната гадост досущ приличаха на излъчваните в Америка кадри. Идеята беше в състезания по двойки кой ще погълне най-голямо количество чесън. Зеленчукът беше маскиран в супа, желе, бонбони и прясно мляко.

 

Чесън в такива количества може рязко да понижи кръвното налягане и дори да предизвика у несвикналите да го консумират виене на свят и главоболие. При наличие на колит, гастрит, или язва е много голяма вероятността от стомашна криза и дори кръвоизлив. Играчите извадиха късмет, че нямат язва, но Камелия повърна, още докато ядеше, Златка едва се въздържа, после всички вкупом хукнаха към тоалетната.

 

Най-много изстрадаха Орлин и Люси. Орлин не може да повръща насила, а Люси се преви от болки в стомаха. Всички ядоха, но половината бяха наказани в спалнята, вонящи на чесън, а другата половина, която вонеше още повече, бе наградена с гледането на филм.

 

Идиотска мисия да търси ваучер в куп брашно с ръцете зад гърба пък едва не докара Никол до астматичен пристъп. Тя се закашля, задави се от вдишаното брашно и кадърът прекъсна. Няколко дни по-рано майка й каза, че тя е астматик, но  инхалаторът й не е в нея.


Източник: besove.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени