Счупи кантара! Любо Нейков разхожда 200 кила живо тегло, панталоните му са като за трима

1447
07 Юли 2017, 15:00


Комикът Любо Нейков тотално изпусна контрола над килограмите си, узна HotArena.


Покрай натовареното си ежедневие и работата около сериала "Откраднат живот", Любо Нейков е заприличал на бъчва. Той от години е извън графата "нормално тегло", но вече приспада към свръхтежката категория. Запознати споделят, че гони 200 килограма и е финалната права да ги стигне!


Това, разбира се, води след себе си куп проблеми и главоболия. Няма нужда да споменаваме, че акьoрът и продуцент е подложен на постоянен риск от инсулт или инфаркт заради теглото си. Има и още редица заболявания, които рязко са прогресирали напоследък. Любо вече не може да преминава и най-малките разстояния пеша, защото се задъхва и изморява от товара, който носи.


А скоро май ще му се наложи да си вземe и асистент, който да го натиква през касата на вратата, например. Или пък да му връзва връзките на обувките... Засега Нейков се e принудил да позлва услугите на шивачка. Напълно разбираемо, дори дрехите от магазин гигант вече са му омалели. Затова си шие по поръчка панталони от плат, колкото за една палатка. А ризи и сака едва издържат под напора на корема и паласките му, пише "Ретро".


Освен снага, Любо е налял и огромни бузи. А за да бъде съвсем неузнаваем взел, че си пуснал и брада! Сега прилича на огромно горско чудовище, което по-добре да не се явява сред хора. Но, Нейнков явно ни най-малко не се притеснява от визията си и факта, че и тази година не изпълни обещанието си да влезе във форма. Вместо това, той няма търпение да дойде август, за да се отдаде на дълга морка почивка в гръцката си вила.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени