Сдобийте се с бронзовия тен на Алисия

1541
29 Юни 2012, 11:30


Фолк певицата Алисия се върна още преди дни от Сен Тропе, но все още буди възхищение с новата си визия. Чаровната изпълнителка си спечели доста възхитени погледи заради бронзовия си тен, забеляза HotArena.net.

 

 

Ако и вие искате да се сдобиете със златистия загар на певицата не е нужно да ходите чак до Сен Тропе. Ето няколко прости начина, да получите същия страхотен тен.

 

 

Най-лесния начин да получите великолепен тен е, като прекарвате по няколко часа на плажа. Заради силното слънце обаче е добре да използвате слънцезащитен крем, който да ви предпази от изгаряне.

 

 

На първо място изберете слънцезащитен крем за лице и тяло, който да ви предпазва от вредните слънчеви лъчи. Комбинираните UVA + UVB са най-подходящи, като в зависимост от цвета на кожата подберете и слънцезащитния фактор. Следвайте общоприетото правило и няма да сгрешите — с колкото по-светла кожа сте, толкова по-висок фактор и съответно колкото ви е по-тъмна кожата, толкова по-нисък.

 

 

Започнете с излагането на слънце с по 10-15 минути, но не превишавайте границата от 2 часа на ден. Избягвайте часовете между 11 и 16 часа, защото тогава слънцето е най-вредно.

 

 

Подновявайте лосиона си за тен на всеки три часа, ако решите да прекарате повече време на плажа. Така няма опасност да изгорите, или тенът ви да стане на петна. И след всяка слънчева баня втривайте в кожата си лосион за след слънце, който да успокои кожата ви, а също и да запази придобития слънчевия загар.

 

 

А ако нямате време да стоите на слънце, можете спокойно да си купите автобронзант. При избора му отново се съобразете с цвета на собствената си кожа, или се посъветвайте с консултанта в магазина, кой е най-подходящият за вас.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени