Секретарката на Веско Маринов го разделила с Цветанка

5410
20 Ноември 2011, 13:00


 

Личната секретарка на Веселин Маринов написала "кървавото писмо", с което той се разделил със съпругата си Цветанка, разкри самата тя пред Люба Кулезич по ТВ7.

 
"Писмото е много дълго. Не искам да го обсъждам по телевизията, адресирано е до мен, лично е. Аз не приемам обвиненията и раздялата с писмо, важно е да гледаш човека в очите, когато го обвиняваш в нешо", каза блондинката.
 
 
"Да се разделяш с някой с писмо, е все едно да уволниш някой от работа. Не го е написал на ръка, диктувал го е на секретарката си, подписал го е обаче накрая", разкри също така Цветанка.
 
 
Тя е категорична, че проблемите й с Маринов не са пиар преди големия концерт, който той ще изнесе съвсем скоро.
 
 
"Може донякъде да се каже, че той се "разведе" с БСП заради мен, тъй като аз оказах голяма роля в сближаването му с ГЕРБ. Не смятам, че нашата история трябваше да лъсне медийно, милиони хора се развеждат по света. Аз не съм му изневерила, исаках да говоря лично с него, а не чрез медиите", добави бившата съпруга на футболиста Мариус Уруков. 
 
 
"Веселин харесва работещата жена до него, подкрепял ме е, не ме е спирал да работя. Исках да издавам списание отдавна. Това е много трудна работа. Аз винаги съм заставала зад него, търпяла съм много критики, водила съм много битки. 
Никога не съм мислела, че имам лош вкус като съм се оженила за него. Взех го с пълното съзнани, че го харесвам".
 
 
"Аз съм живяла добре с него, всичко, което казвам, го мисля. След два неуспешни брака, не мога да правя кардинални планове в момента. След Коледа ще замина на някое топло място, за да ми мине бъркотията в главата. Още съм Маринова, не знам как във времето ще решим тези неща", завърши изповедта си Цветанка пред Люба Кулезич.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени