Село на бунт срещу д-р Енчев.

10309
30 Ноември 2016, 13:00


 

Цяло село излезе на бунт срещу  д-р Енчев и брат му. Двамата доктори са решили да разширят бизнеса си, като предложат и хотелски услуги, но някои от съседите им никак не са доволни, научи HotArena.

 

Както става ясно от последните данни, цяло село Белащица е скочило срещу брата на Ангел Енчев – Невен. Той е решил да разшири хотела си в селото, като съселяните му никак не са доволни от това.

 

Официално, пред общината е заявено, че ще се правят укрепващи дейности на комплекса. 30-метровата яма обаче, кара съселяните му да смятат, че там се готви нещо друго.

 

„И с просто око се вижда, че тук няма да се прави никакво укрепление, а се копае за основи на огромна сграда. Вече има и поставени пилони, копае се на огромна дълбочина”, коментират в района, пише "България днес".


На страницата си във Фейсбук пък, д-р Енчев е започнал да рекламира и новия си проект – 5-звезден хотел. 3D визуализация показва как ще изглежда съоръжението  - на пет етажа, с тенис кортове, външен и вътрешен басейн, палми и задължителната пирамиза.

 

В община Родопи, на чиято територия е резиденцията, не знаят нищо за бъдещия 5-звезден хотел, тъй като там подобна информация няма. На 29 октомври 2015 година, за същия имот е издадено строително разрешение за „Предприятие за биологични сладка и конфитюри и студено пресовани биологични масла”, то е подписано от главния архитект на общината – Атанас Недевски.

 

Живеещите в съседство, установили, че ще се строи фабрика, след като потърсили отговор за огромния изкоп.

През септември 7 души са пуснали жалба и в Административния съд в Пловдив. „Подложени сме на непрестанен тормоз – камиони, фадроми, шум, прах, мръсотия... В района няма и изградена канализация и не знаем как ще функционира този хотел”, жалват се още от пловдивското село.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хй
Преди 1 година
0
не пишете д-р преди името му, че направо е обида за лекарите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени