СЕМ цензурира клипа на Андреа с Фики и Николета? (Блондинката засне клип в Холивуд, ПОДРОБНОСТИ)

https://hotarena.net/laifstail/sem-cenzurira-klipa-na-andrea-s-fiki-i-nikoleta HotArena.net
СЕМ цензурира клипа на Андреа с Фики и Николета? (Блондинката засне клип в Холивуд, ПОДРОБНОСТИ)

Фолк певицата Андреа е заснела клип в Холивуд към поредната си колаборация с известни чуждестранни изпълнители, узна HotArena!

 

Изпълнителката на „Пайнер“ наскоро се завърна от турнето си в Америка. Наред с пътуванията с различните градове, русокоската е успяла да отдели време, докато е в Щатите, за да снима ново видео.

 

Снимките са се организирали в Лос Анджелис, където била заедно с половинката си Кубрат Пулев.

 

„Много съм щастлива от този факт. В песента се пее на английски и испански. Тя е колаборация с известни изпълнители, но засега още ги пазя в тайна. Екипът за снимките беше американски и действаше много бързо и организирано. Използвахме декори, на които са снимали звезди като Бритни Спиърс и Крис Браун, споделя Андреа.

 

Пулев е придружил певицата и на турнето, тъй като тя е настоявала той да бъде до нея, пише “LoveStyle”.

 

„Желаех да сме заедно, тъй като рядко ни се дава такава възможност. Ето, дори в момента сме разделени, защото е на тренировки в Германия. Организаторите на турнето много се зарадваха, че Кубрат ще е с мен и към него имаше изключителен интерес. Хората искаха да се снимат с него и той на никого не отказваше, разказва още блондинката.

 

Андреа категорично отрече слуховете, че е бременна, или пък, че Кобрата си има гръцка любовница, с която й слага рога. Заканила се е да предприеме мерки срещу тези медийни измислици.

 

В СЕМ е подаден сигнал заради видеото към дуета на пайнерката с колегата й Фики - \"Секс за ден\", в който участваше и водещата на „Папараци“ – Николета. Клипът уронвал престижа на жената и затова трябвало да бъде забранен.

 

Андреа се жегва от това, тъй като по българските телевизии се въртят видеа на чуждестранни изпълнители, които са не по-малко провокативни. Във въпросния й проект, русокоската споделя, че няма порнография, а чиста еротика.

 

Изпълнителката подготвя албум с румънски лейбъл, а песните в него ще са само на английски език.

14 Коментара

М даа

преди 8 години

Прави ми впечатление, че въпросната на всички снимки има едно и също тъпо изражение, все едно си е сложила някаква маска на лицето. Един и същи реещ се поглед, застинало безизразно лице и отворена уста. За песните й нищо не мога да каже, не слушам чалга.

Коментирай

Веселина

преди 8 години

Дано спрат въобще излъчването на този клип! Това е чиста ПОРНОГРАФИЯ !!!! Както и заглавието на песента издава ;)

Коментирай

o

преди 8 години

Тази е най-гнусната и вулгарна простачка в жанра. Срамота, че на такива им се дава ефирно време да си показват изгъзиците и да се излагат и прогниват цялото общество със заразната си вулгарност. Все като недоклатена мечка-стръвница гледа. И какъв клип в Холивуд? Това може всеки да го направи пред някаква видеостена. Да спреш колата докато пътуваш из Америка нагримирана и да се снимаш как отваряш уста докато те снимат, не е "да снимаш в Холивуд". Хайде по-леко с хантасмагориите и преувеличенията. Това е като видеото на Преслава и Галена, където било снимано "В ДУБАЙ", а беше из пясъците на пустинята. То пясък и тук имаме ако става въпрос, ама така както го представяха беше все едно кой знае какво. Между другото прилича на транс-сексуален в лицето. Все по-грозна става. Нейният пик беше когато беше на 19-23 години. После с този солариум и с този хиалурон се съсипа, а и май като цяло й е в гена да започва да увяхва прекалено рано.

Коментирай

daa pravilno

преди 8 години

сигурно е механична грешка,но "Ф" . Фантасмагории .. :)

Коментирай

o

преди 8 години

хаха Да, сега го видях. :) Но мерси. :)

Коментирай

Таня

преди 8 години

На тази Николета не и ли спряха някакви фото сесии за детски стоки преди време? Сега и това, жалка работа!!

Коментирай

Smeshnici

преди 8 години

Това е само клип бе хора!Аз съм в Гърця и една лоша дума за Андреа не съм чул а тук се слуша доста и по дискотеките пускат неини песни.Андреа е най добрата българска изпълнителка в момента.Защо не пишете коментари за клиповете на Бритни например.За Андреа само суперлативи и респект за всичко което е постигнала и,че показва какви хубави и талантливи момичета ражда България.Поне в чужбина са отценили таланта и щом в собствената и родина не са!За това не вървим напред,плюем по успелите а хвалим боклуците.Осъзнаите се бе хора на коя друга българска изпълнителка клиповете са гледани по 1 милион пъти.Руснаци,американци,румънци,гърци,сърби и англичани я хвалят колко е красива и колко хубаво пее,а тука седнали няколко интернет плъхове да обиждат.Постигнете поне една четвъртинка от това което тя е постигнала и тогава плюите бе балъци.

Коментирай

...

преди 8 години

И според мен този клип трябва да бъде спрян. Много е отвратително специално на края, където Николета седи с бельо свалено до коленете.... и това е майка...

Коментирай

e

преди 8 години

Нека си пее и да е жива и здрва, но да не прави такива порнографски клипове. Ако може да пее, ще бъде оценена и с прилично облекло и поведение. Децата не трябва да растат с такива идоли!

Коментирай

Smeshnici

преди 8 години

Това е роля в даден клип.Нито Николета е излязла така на вънка нито Андреа.Дадох за пример Бритни която е доста по скандална от Андреа,и пак ще попитам защо не плюете по нея?

Коментирай

DIANA

преди 8 години

i spored men Kubrat normalen 4ovek li e za da se zanimava s tazi svinja kato vizija i dobi4e kato 4ovek

Коментирай

XAAXAXAAXA

преди 8 години

А ти сигорно си страшна хубавица,предполагам нещо средно между прегазена крастава жаба и спортен глиган.Първо постигни миниатюрна частица от това което тя е постигнала и тогава обиждаи.А защо Кубрат се занимавал с нея ами защото спортистите разбират от жени и за да има боклуци като тебе да завиждат.

Коментирай

Ти пък го изкара тоя Кубрат...

преди 8 години

Че с кого да се занимава? Един дол дренки са двамцата.

Коментирай

къде

преди 8 години

къде е андрейче тоэи във фантаэията ти

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.