Семейна идилия! Майката на Бирмата яхна лебеда на Алисия. Лидка Скалата забрави за Преслава

https://hotarena.net/laifstail/semeina-idiliia-maikata-na-birmata-iahna-lebeda-na-alisiia-lidka-skalata-zabravi-za-preslava HotArena.net
Семейна идилия! Майката на Бирмата яхна лебеда на Алисия. Лидка Скалата забрави за Преслава
Майката на Жоро Бирмата и Алисия най-после затоплиха отношенията си. Родителката на столичния бизнесмен е приела любимата на синчето си и вече не е във война с нея, научи HotArena.
 
\"Всеки ден\" публикива снимки, на които се вижда как Лидка Скалата е възседнала лебеда, който фолк певицата снима в последния си клип „Красавицата спяща“. Във видеото към парчето тя изглежда по-секси и по-самоуверена и нахакана отвсякога.

Официално се съобщава, че кадрите са заснети в хотел и мебелен магазин в град Сандански, както и в частна къща в столицата, която е на Георги Станоев – Бирмата. До момента Скалата не приемаше новото гадже на сина си, първо, защото е по-голяма от него и, второ, защото има дете от друг мъж. Явно след почти половин година връзка между Алисия и Бирмата мама Лидка най-после се е примирила с Кака Ася.

Припомняме, че двамата влюбени се разсеяха на няколко пъти, като една от причините и именно нехаресването на снахата от властната родителка. В крайна сметка Лидка склонила глава и вече е първа дружка с новата на Жоро. 
Скалата бе много близка с бившата любима на младока – колежката на Алисия – Преслава. Днес вече това приятелство е в историята.

Лидия e изтрила всички общи фотоси c чалгаджийката от Добрич и я е махнала от списъка с приятелите си в социалната мрежа. „Беше въпрос на време майката на Георги да се отдръпне от Преслава, въпреки че двете бяха доста близки. Лидия се надяваше добричлийката да й стане снаха, но се примири, че това е невъзможно“, коментираха пред „Всеки ден“ запознати.

Докато Скалата често пускаше общи фотоси с Преслава, с Алисия още няма снимки, но явно е въпрос на време. Лидия лично е предоставила дома си на новата си снаха за снимките на клипа към „Красавицата спяща“ и е присъствала на творческия процес.

8 Коментара

Рая

преди 7 години

Е не га разбирам това.. Във всяка къща , кола или апартамент на любовник, Алисия снима клип и то все с едни и същи пози и сцени.. Как иска после да не я обиждаме.. С този Бирма тотално вече си развали имиджа и пред малкото и вярващи на "добротата" й. Аз съм от тези последните,но човек по-добре късно да прогледне, отколкото никога. Вече дори съжаление не изпитвам към нея...

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Асйо,Асйо,не си научи урока-новобогаташите не приемат миндили като теб в семействата си ,само се забавляват и после кой от къде е!Ти си от добро,скромно семейство,но парите яко са те развалили и си с изкривени разбирания вече,за това ще пати още празната ти кратуна!Язък ти за детето,дето толкова го превъзнасяш,че ти е всичко-само пари и луксозен живот са ти в главата ,проста!

Коментирай

ехооооо

преди 7 години

То,и Цура Янева-Пеевска я имаше снимана до подобен лебед-тя ще да е другата им приятелка!

Коментирай

hhhh

преди 7 години

Първо - Лидия и Преслава са приятелки във фейсбук, не лъжете, че са се изтрили. Всеки може да провери и за пореден път да се убеди, че лъжете. Второ - Алисия си е кърлеж, винаги се залипа за гаджетата си и се мести в тях, не виждам каква е тази голяма новина, при все, че го прави винаги. Колкото до майката на този Бирма, нормално... жената трябва да свиква малкият да влачи всякакви неща в тях. ;)

Коментирай

а

преди 7 години

Точно така-сега е довлякъл обезобразен травестит,другият път истински мъж.Нали Преслава го изпя вече-Кажи здравей на слуха,че си падаш гей.

Коментирай

Неграмотни и прости

преди 7 години

Оправете си първо правописните грешки неграмотници, какво е това "забраваи" в заглавието???????????????

Коментирай

диди

преди 7 години

Ще застане за снимка ама друг път,той синчето й не иска да се снима с Алисия та тя ли?Явно се срамува от нея-разбираемо е.Лидка изглежда по-свежа и младолика от състарената от операции ''звезда''.Вече никой с когото има връзка Алисия няма да застане с лицето си до нея,Михайлов поне това правеше.А и до Мария Петрова така и не видяхме Алисия.Представете си ги само Мария с красивото,нежно лице и Алисия и нейното.Спокойно може да объркаш коя снаха,коя свекърва.

Коментирай

Валерко

преди 7 години

Дъртите котараци трябва да се подкрепят! :D :D :D Ася е по близко до годините на майката,отколкото до тези на сина. Нищо,поне след време ще ходят заедно да харчат пенсиите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.