Семейни тупаници в ефир! Буюклиева: Да, УДАРИХ мъжа си! (Жертва ли е съпругът й на домашен тормоз?)

4855
08 Октомври 2013, 12:25


Редакторска плесница

 

Истински екшън, и то от битов характер, се разигра в „Музикална академия“. Шоуто започва все повече да прилича на Биг Брадър, а участниците му – все повече да съжаляват, че са приели предизвикателството, видя HotArena.net.

 

Една от най-засегнатите е Петя Буюклиева, която се смята за жертва на продуцентите, и изля цялата си агресия върху мъжа си Тони. Певицата го зашлеви в гримьорната, след като той всячески се опитваше да я успокои. Това повдигна въпроса пред зрители и фенове – жертва ли е Тони на домашен тормоз?

 

Екшън

 

Семейната драма се разигра зад кулисите, в гримьорната на „Музикална академия“, където мъжът на Петя влезе, за да даде кураж на жена си. Той искаше да я успокои, като няколко пъти наблегна на факта, че така тревожи близките си.

 

„Тези какво са излъчвали в ефир? Аз ще ги съда всичките! Ще докарат инфаркт на близките ми! Ще видят те! Всичките ще ги осъдя!”, развика се Буюклиева, изпадайки в пълна истерия. Тони отново се опита да я успокои, като й каза, че всички са добре, важното е тя да не се тревожи.

 

„Ти ли ще ми казваш какво да правя?!“, не издържа Петя и зашлеви благоверния си. „Я се оправяй тогава сама“, отсече Тони и си излезе с плесницата на бузата.

 

И докато повечето зрители го поздравиха за мъжкото поведение, други се замислиха дали случката не е системна извън камерите.

 

„Да, ударих го“

 

Тони категорично отрече да е имало шамари, въпреки че още на следващия ден всички медии бълваха как Петя е пребила мъжа си. „Пълни глупости! Изобщо не стана така! Петя не ме е удряла! Когато й казах да не драматизира, защото ние отвън се притесняваме, тя скочи и сложи ръка на устата ми“, обясни Тони.

 

По думите му не е имало никакви шамари, плесници, тупаници или каквото и да е било.

 

Зрителите обаче видяха друго! Жена му казва друго!

 

„Ударих мъжа си, защото не ми издържаха нервите“, заяви пред „ШОУ“ Петя Буюклиева. Тя не пожела да коментира с подробности поведението си, но призна, че нервите не са добър съветник, когато ситуацията отдавна е извън контрол.

 

Дали обаче за 31 години брак това е първият случай, в който нервите на Петя си казват думата?!

 

„Когато има камери и толкова много хора те гледат, се стараеш да бъдеш сдържан, да правиш добро впечатление. За да извадиш най-тъмните страни на характера си, трябва нещо наистина да те е изкарало извън релси. И тогава няма фалш и изкуствено поведение – показваш се такъв, какъвто си. Щом Петя реагира по този начин пред толкова камери, едва ли в реалния живот се въздържа от физическа саморазправа“, коментира семеен психолог пред HotArena.net.

 

А според вас жертва ли е на семеен тормоз мъжът на Петя и в реалния живот?

Гласувайте в анкетата!

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
-1
Не гледам въпросното предаване, но мога да кажа, че тя е страхотен човек! Често приема благотворителни участия, помага на хората, раздава се на максимум на сцената и не иска нито лев за това. Истински земен човек е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 4 години
0
НЕ БЕШЕ ШАМАР ПО ЛИЦЕТО,НАИСТИНА ПО-РЯЗКО ЗАМАХНА И МУ ЗАПУШИ УСТАТА.ВСЕ ПАК СИ БЕШЕ ОБИДА ЗА СЪПРУГА И!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени