Семейството на Пийчес Гелдоф съсипано от смъртта й (Следствието предполага самоубийство)

2463
08 Април 2014, 19:33


Семейството на Пийчес Гелдоф буквално е съсипано от смъртта й. Дъщерята на Боб Гелдоф бе открита вчера в дома си мъртва, което покруси цяла Британия.

 

Според получената досега информация Пийчес не е починала от свръхдоза, няма следи от убождане, нито от нараняване по тялото й. Мистерия остава какво е довело до смъртта й, но полицията предполага, че се касае за самоубийство.

 

Междувременно близките й са съкрушени от смъртта й „Моята прекрасна сестра. Никога няма да те забравя“, пише Фифи Гелдоф по повод кончината на сестра си.

 

Бащата на Пийчес Боб Гелдоф пък заяви, че тя е била „луда, дива и неразумна“. Рокаджията е съкрушен от загубата на детето си, но отказа коментари за смъртта й.

 

Според семейството Пийчес няма никакви основания да посяга на живота си. Само преди седмици тя е била поканена да води рубрика в списание „Майка и бебе“.

 

В същото издание актрисата споделя, колко е щастлива като съпруга и майка. И колко се радва, че има прекрасни деца и семейство, давайки съвети и на останалите майки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени