Сенки от миналото! Зловеща семейна трагедия преследва олигарха Спас Русев

2947
10 Юли 2016, 09:54


Зловеща семейна тайна и днес продължава да вгорчава битието на милионера Спас Русев, който рядко се завръща в родината. Трагичната смърт на 4-годишния му син Митко не може да бъде забравена,  като призрак от миналото тя възкръсва от време на време и мъчи и милионера, и нежната му половинка Диляна, научи HotArena.

В началото на 90-те семейство Русеви обитава апартамент във висок софийски блок. Невръстният Митко е палав като всички деца. Оставен за кратко време без надзор от грижовната си майка, Митко се надвесва на балкона и пада от 10-тия етаж. Издъхва на място пред очите на ужасените съседи, спомнят си паметливи.

Семейството е покрусено. И Диляна, и Спас не знаят къде да се денат от мъка. Близки приятели им се притичват на помощ. Актрисата Аня Пенчева е особено всеотдайна – тя поема на плещите си трудната задача да организира траурната церемония. Аня е неотлъчно до Диляна и Спас, вдъхва им сили, опитва се да ги отвлече от мъката. Любящият съпруг  е по-стабилен от нежната си половинка - Спас не губи самообладание и ден след погребението на Митко отвежда жена си  в Лондон. И там покрусените съпрузи са преследвани от  мъката, но променената обстановка си казва своето. Нови хора, нов пейзаж, нови познанства.  Шанс за ново начало, който не трябва да се изпуска!

Диляна, по примера на мъжа си, успява да стъпи на крака и да съхрани разсъдъка си. Това е решаващо за оцеляването на двойката, за успешния бизнес, в който Спас Русев е готов да се впусне с ентусиазма на роден предприемач. С течение на времето мъката поутихва, Диляна забременява. Едно след друго се раждат две дечица – голямата радост и утеха на семейство Русеви. Споменът за Митко е жив, но не така болезнено изгарящ.

Спас Русев е всеотдаен баща и съпруг. Осигурява на семейството си възможно най-добрите условия за живот. В чужбина Русеви трупат несметно богатство, а в София купуват уникална къща – на ул. „Врабча” в съседство с Националната опера. За да му бъде уютно и красиво не само у дома, но и изобщо в квартала, Спас Русев подменя уличния тротоар и боядисва на своя сметка фасадите на съседните кооперации. Така Диляна хем пребивава в обичаната София, хем не е принудена да гледа порутените софийски пейзажи. Спас Русев купува и хотел „Радисън”(по времето на соца – хотел „София”), а Диляна подменя дизайна на интериора с помощта на световноизвестния британски спец Франсис Султана, пише "Уикенд".

Семейството снове между София и Лондон и просперира, а децата на именитата двойка вече са поели по своя път. Спас Русев е  сред малцината българи, приети на аудиенция от английската кралица Елизабет, а Симеон Сакскобургготски го нарича „Нашия Спас”. В момента бизнесмена е собственик на „Виваком”, а все по-често името му се спряга като бъдещ собственик на „Левски”.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вероника
Преди 1 година
0
Пълни измишльотини! Кой ви плаща за подобни глупости! Жалки драскачи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени